Miért nem hittetek Orbánnak, amikor ő mindent megjósolt, amit az MSZP csinált?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=9l7aIEGB9ic&feature=related
Ezek a jóslatok mind beteljesültek.
Miért is a Fidesz a hibás, amikor Orbán átlátott az MSZP hazugságain, és mindent megjósolt az MSZP valódi programjából? Ennek ellenére ti mégis az MSZP mellett döntöttetek. Pedig megjósolta a tandíjat, a gázáremelést, a megszorításokat, vizitdíjat, a munkanélküliség növekedését, a hatalmas hitelek felvételét(amiből mi nem láttunk semmit), a privatizációkat, és az árak elszabadulását. Nem hittetek neki...
2011. jún. 21. 12:09
71/72 Gauldoth válasza:
Mellesleg, a kérdéshez sincs közötök, és kutyát sem érdeli a nevetséges vitátok.
72/72 anonim válasza:
Teljesen igazad van Gauldoth. Én is sajnálom hogy ilyen hangnem alakult ki, már én is kezdtem önmagamból kifordulni a nagy semmiért. Angrymannal már beszéltem azóta, hogy ő is szálljon le erről az egész témáról. Te kérted hogy küldjek privit ha lesz kedvem írni? Mintha rémlene valami. bár lehet hogy tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!