Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem hittetek Orbánnak,...

Miért nem hittetek Orbánnak, amikor ő mindent megjósolt, amit az MSZP csinált?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=9l7aIEGB9ic&feature=related

Ezek a jóslatok mind beteljesültek.

Miért is a Fidesz a hibás, amikor Orbán átlátott az MSZP hazugságain, és mindent megjósolt az MSZP valódi programjából? Ennek ellenére ti mégis az MSZP mellett döntöttetek. Pedig megjósolta a tandíjat, a gázáremelést, a megszorításokat, vizitdíjat, a munkanélküliség növekedését, a hatalmas hitelek felvételét(amiből mi nem láttunk semmit), a privatizációkat, és az árak elszabadulását. Nem hittetek neki...

2011. jún. 21. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
"senkit nem érdekel"
2011. jún. 29. 19:05
 62/72 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:04

A fogalmazásod, szófordulataid, sőt néhol konkrét mondatok is kolopélót idézik.

Biztos, hogy a zoknibábja vagy.

2011. jún. 29. 22:47
 63/72 anonim ***** válasza:

"innentől már én sem tartalak sokra. Sajnálom."

Tudod, hogy milyen magasról lesz@rom kedves angryman a.k.a. kölopele? :)

2011. jún. 29. 22:49
 64/72 anonim ***** válasza:
50%
Jobb lenne ha értelmesebb dolgokkal foglalkoznál, mint mások piszkálása. Mit képzelsz te magadról, ki a fene vagy te? Csak egy senkiházi lúzer, akinek nem jött össze az élet, de itt majd megmutatod, nem igaz? Találj magadnak más elfoglaltságot, minthogy itt írogatsz egész este. Menj és rúgj be, ha haragszol a világra, ne másokon vezesd le.
2011. jún. 29. 23:22
 65/72 anonim ***** válasza:

"Csak egy senkiházi lúzer, akinek nem jött össze az élet,"

Nos, kedves kolopele zoknibábja az a helyzet, hogy pont te magyaráztál nekem arról, hogy ne ítéljem meg kolopélót amíg nem találkoztam vele. Te találkoztál velem, hogy ennyire tudod milyen vagyok?

Semmit nem tudsz rólam, akkor meg pofa sutba...

2011. jún. 30. 00:22
 66/72 anonim ***** válasza:

"Csak egy senkiházi lúzer, akinek nem jött össze az élet, de itt majd megmutatod, nem igaz? "

Szerintem ez inkább rád (kolopelére) igaz,mivel olyan szinten hazudozik itt össze-vissza, hogy az már nevetséges.

2011. jún. 30. 00:23
 67/72 anonim ***** válasza:

"Találj magadnak más elfoglaltságot, minthogy itt írogatsz egész este."

Anyádnak szabd meg, hogy mit csináljon, te láncoskutyus :)

2011. jún. 30. 00:24
 68/72 anonim ***** válasza:
Az ilyen nyomorult férgek hátráltatják ezt az országot. Kár hogy anyád elkövette azt a végzetes hibát hogy megszült.
2011. jún. 30. 01:26
 69/72 anonim ***** válasza:
nem én kamuzok magángépekről...
2011. jún. 30. 02:21
 70/72 Gauldoth ***** válasza:

Ti mindketten hülyék vagytok. Kolopele, nem értem minek írod, hogy gazdag vagy, kutyát sem érdekel, max. a haszonlesőket.

Cannabis, nem értem minek húzod fel magad rajta, ha szerinted nm mondd igazat, nincs értelme vitatkoznod rajta, pláne nem tudom miből gondolod, hogy nem magánrepülőzhet, ha nincs jobb dolga a pénzzel

Hát angryman, te meg nem tudom mit ugrálsz kolopeléért, nem úgy látom, hogy szüksége van védőkre.

2011. jún. 30. 05:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!