Miért is a Fidesz a hibás, amikor Orbán átlátott az MSZP hazugságain, és mindent megjósolt az MSZP valódi programjából? Ennek ellenére ti mégis az MSZP mellett döntöttetek. Pedig megjósolta a tandíjat, a gázáremelést, a megszorításokat, vizitdíjat, a munkanélküliség növekedését, a hatalmas hitelek felvételét(amiből mi nem láttunk semmit), a privatizációkat, és az árak elszabadulását. Nem hittetek neki...
Az ország elég nagy része nem is ment el szvazni (talán mert kiábrándult a politikából?) Ehhez hozzáadjuk, hogy aki elment szavazni, az se mind a fideszre szavazott, tehát az ország választópolgárainak csak mintegy 30-40 százaléka szavazta meg a fideszt, ez neked az ország nagyobbik része?
2011. jún. 26. 11:41
32/72 anonim válasza:
Aki nem ment el szavazni annak még csak joga sincs arra hogy véleményt alkosson. Személy szerint kötelezővé tenném a szavazást minden 18 év feletti személynek. Lényegében aki nem ment el az valószínűleg azt gondolta hogy simán fog nyerni a Fidesz, azonban mint már mondtam, nem értek egyet ha valakit nem érdekel a saját és gyerekei sorsa. Az egyetlen dolog amiben még kissé szkeptikus vagyok az Kína. Ez jól is elsülhet, de nagy bukta is lehet. Viktornak nagyon észen kell lennie, nehogy az országnak előnytelen megállapodás jöjjön létre. De bízom benne hogy tudja most is mit csinál.
2011. jún. 26. 12:26
33/72 anonim válasza:
Agyilag tedd magad rendbe, mert gondolkodnod is kellene. Örülj neki, hogy te a fineszesek mellett döntöttél, legalább nyalhatod a sárgák seggét.
Nem veszed észre, hogy az ország a rendszerváltás óta kényszerpályán mozog. Mindig is függtünk valakitől. A Fidesz csak az MSZP utódja és azt csinálja, amit a nyugat/kelet diktál neki. Ezen csodálkoznod sem kellene. Fiatal és tapasztalatlan lehetsz.
2011. jún. 26. 12:46
34/72 anonim válasza:
48 éves vagyok, két szabadalmat magam mögött tudható vállalkozó vagyok, aki történetesen jelen pillanatban 130 embernek nyújt biztos megélhetést havi 300 ezer forintos nettó átlag fizetéssel. Ezen kívül van 4 gyerekem. Érdekes hogy még nem olvastad sehol a hozzászólásaimat, nem sok ember van a gy.k. - n hozzád hasonló. Ráadásul mindezt anélkül tudtam megtenni hogy nem voltam benne semmilyen privatizációban, teljesen a külföldi társam segítségével hoztuk mindezt létre. A Kínai témát meg még nem kell feszegetni, nem tudni hogyan fog elsülni. Mint írtam, akár rosszul is. Inkább te gondolkozz mielőtt valamit leírsz, mert szerintem te vagy az aki 20 éves.
2011. jún. 26. 12:59
35/72 anonim válasza:
Azért mert a legtöbb ember élete nagy részét, egy bal oldali párt vezetése alatt élte le, azt hiszik az jó volt...
A másik pedig, az emberek olyanok mint a birkák, előbb bőgnek és bégetnek, de ha tele a hasuk(beszélek itt a gyurcsi-féle igéretekről) akkor nem érdekli őket ki a juhász, csakis önös saját érdekeiket nézik, az országot letojják még akkor is ha csődbe megy, csak nekik legyen tele a hasuk...
Orbán Viktor az az ember, akire ennek az országnak szüksége van!
2011. jún. 26. 16:18
36/72 anonim válasza:
Én megmondjam miért nem mentem el szavazni? Mert az MSZP-ről tudjuk, hogy szar. Orbán egy kiskirály (ez most is látszik). Az LMP ismeretlen. A jobbik meg szélsőséges. Mégis, mit érek el, ha elmegyek? De tudodmit, ha ugyanez lesz 4 év múlva, akkor bemegyek, de egy pártot se jelölök meg. Az mivel jobb? semmivel. Én ezen pártokat egyiket se támogatom, mert mind FOS és a pénzünkre pályázik. Ez olyan, mintha Azt kérdeznék, hogy az oroszlán vagy a tigris szájába akarom a kezem tenni. Hát én inkább elfutok.
2011. jún. 26. 17:41
37/72 Mardu válasza:
Nagyon jól tudta, hogy mi fog történni, mert ő is ezt tette volna. Semmi meglepő nincs benne.....
2011. jún. 26. 17:50
38/72 anonim válasza:
Orbán nem csak megjósolta, hanem most meg is teszi.
2011. jún. 26. 18:00
39/72 anonim válasza:
Fel nem tudom fogni, hogy még mindig van olyan ember Magyarországon, aki hozzád hasonlóan még mindig szerelmes a fideszbe. Az egyetlen reális lehetőség, hogy te egyetlen a fidesztől független híradót nem néztél meg vagy egyetlen független hírt nem olvastál el az elmúlt egy évben... Szép dolog a propaganda...
2011. jún. 26. 18:03
40/72 anonim válasza:
Én megjósoltam, hogy Orbán ugyanazt fogja csinálni, amit megjósolt az MSZP-nek! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!