Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem hittetek Orbánnak,...

Miért nem hittetek Orbánnak, amikor ő mindent megjósolt, amit az MSZP csinált?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=9l7aIEGB9ic&feature=related

Ezek a jóslatok mind beteljesültek.

Miért is a Fidesz a hibás, amikor Orbán átlátott az MSZP hazugságain, és mindent megjósolt az MSZP valódi programjából? Ennek ellenére ti mégis az MSZP mellett döntöttetek. Pedig megjósolta a tandíjat, a gázáremelést, a megszorításokat, vizitdíjat, a munkanélküliség növekedését, a hatalmas hitelek felvételét(amiből mi nem láttunk semmit), a privatizációkat, és az árak elszabadulását. Nem hittetek neki...

2011. jún. 21. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
64%

"Azért mert a legtöbb ember élete nagy részét, egy bal oldali párt vezetése alatt élte le, azt hiszik az jó volt... "

Azért az emberek többsége már csak el tudja dönteni, mikor élnek jobban, és mikor rosszabbul.

Nekem például hiába mondja az Orbán hogy jobban élünk, mert az én fizum csökkent, viszont drágult a kenyér a benzin a cigi. Az meg hogy mondjuk az Audi vagy a versenyzongora olcsóbb lett, az hogy a nők előbb mehetnek nyugdíjba, vagy hosszabb ideig lehetnek gyesen engem nem érint, tehát én rosszabbul élek mint Gyurcsiék alatt. (De nem szerettem őket se csak példaként mondom, hoghy Orbán gyakorlatilag hatványozott Gyurcsányi a szememben, mert nagyobb megszorításokat csinál sunyiban mint Gyurcsiék anno nyiltan.)

2011. jún. 26. 22:03
 42/72 anonim ***** válasza:
32%
Veritas, nem jósolnád meg nekem milyen idő várható 1 hét múlva a Bahamákon? Akkor megyünk nyaralni a családdal, és szeretném biztosra tudni milyen időre számítsunk. Előre is köszönöm.
2011. jún. 26. 22:07
 43/72 anonim ***** válasza:

előző: a béka megmondja, csak be kell bújni a segge alá!

Milyen nagy a családod?

2011. jún. 26. 22:31
 44/72 anonim válasza:

Kedves válaszolók! Roppantmód idegesítő, hogy egy ilyen kérdésre senki nem képes normálisan válaszolni. Senki nem a kérdésre válaszol! Ez az "Orbán is ugyanilyen", "Orbán is ezt tette volna" még akkor sem jó válasz, ha igaz. Egyszerűen nem ez a kérdés, nem arra vonatkozott a kérdés, hogy a Fidesz mit csinál vagy nem csinál, hanem az MSZP-re. De ez valahogy senki agyáig nem jutott el. Kár, hogy politikai kérdésekre csak mutogatással képesek válaszolni az emberek.

Egyébként én válaszolnék a kérdésre! Azért nem hittek Oránnak,

1. mert ugye ő a Sátán, köszönhetően az MSZP propagandájának. Mivel ő a Sátán, ezért igaza sem lehet. (Magyarországon szerintem az emberek nem valaki mellett, hanem valaki ellen szavaznak. Ennek a gyökere szerintem az 1945-1989 közötti időszakban keresendő. Akkor se történt semmi értelmes, helyette viszont, hogy erről a figyelem elterelődjön, mindig kellett egy ellenség. Az emberek hozzászoktak, hogy valakit mindig utálni kell. Jelenleg meg az van, hogy az MSZP tudja jobban csinálni ezt a "kreáljunk ellenséget" dolgot, jobban tudnak úgymond utálatot kelteni - jellemző, hogy ehhez elég valakit lefasisztázni - , ezért nekik hisznek jobban, még akkor is, ha közben enyhén szólva nem feddhetetlenek.)

2. Az emberek többsége így gondolkodik:

"Minden párt egyformán rossz. Fidesz vagy MSZP, egyik kutya, másik eb. Ezért az MSZP-re szavazok."

Nem furcsa? Már eleve ez is, hogy minden párt egyformán rossz. De persze ha TE lennél a miniszterelnök, kedves e"gyik kutya, másik eb" gondolkodású barátom, akkor minden jól menne. Mert te okos vagy, nem úgy, mint a politikusok.

Én sem gondolom, hogy Orbánék sokkal jobbak, de nagyon elszomorító az a sok hihetetlenül ostoba válasz, amiket itt olvastam. Mindenki csak mutogat és senki nem gondolkodik. És itt nem arról van szó, hogy én fideszes vagyok és EZÉRT nem tetszenek a válaszok. Nem, itt az a baj, hogy mindenki mindig csak a másik oldalt tudja szidni (sajnos fideszesek is), a magáéban nem látja a hibát.

Javaslom végiggondolni!

2011. jún. 26. 23:15
 45/72 anonim ***** válasza:
59%

"A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:31" Két felnőtt, négy gyerek. Ekkora békát hol fogok találni?

2011. jún. 26. 23:28
 46/72 anonim ***** válasza:
45%

"Akkor megyünk nyaralni a családdal, és szeretném biztosra tudni milyen időre számítsunk. Előre is köszönöm."

[link]

Szúrja a szemed az igazság mi? :)

2011. jún. 26. 23:57
 47/72 anonim ***** válasza:
45%

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:15

Köszi ,hogy ugyanazt a sablonválaszt adtad a kérdésre, mint akárki más! :)

2011. jún. 27. 00:00
 48/72 anonim ***** válasza:
59%
Köszi, veritas, de a tényeket én is meg tudom nézni. A jóslásod érdekelt volna, de sebaj.
2011. jún. 27. 00:34
 49/72 anonim ***** válasza:

kolopele:

Venice Bay-ra repülök, amikor te a családoddal. A repülőn folytathatnánk a beszélgetést. Én barna bőrű,-szemű csávó vagyok. Én a NCP Csík Tamás lapját fogom a kezemben tartani - erről ismersz meg - és téged miről lehet majd felismerni?

2011. jún. 27. 14:33
 50/72 anonim ***** válasza:
57%

"Köszi, veritas, de a tényeket én is meg tudom nézni"

Mivel Fideszes vagy, ezért erősen kétlem, hogy te tényeket nézel :)

Hiába gúnyolódsz, Orbán ugyanúgy folytatja az iskolabezárásokat, privatizációt, megszorításokat, tandíjat, árak elszabadulását.

2011. jún. 27. 16:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!