Miért nem hittetek Orbánnak, amikor ő mindent megjósolt, amit az MSZP csinált?
http://www.youtube.com/watch?v=9l7aIEGB9ic&feature=related
Ezek a jóslatok mind beteljesültek.
Miért is a Fidesz a hibás, amikor Orbán átlátott az MSZP hazugságain, és mindent megjósolt az MSZP valódi programjából? Ennek ellenére ti mégis az MSZP mellett döntöttetek. Pedig megjósolta a tandíjat, a gázáremelést, a megszorításokat, vizitdíjat, a munkanélküliség növekedését, a hatalmas hitelek felvételét(amiből mi nem láttunk semmit), a privatizációkat, és az árak elszabadulását. Nem hittetek neki...
"A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:33" Sajnos semmiről, mert nem utasszállítóval fogunk menni. Gondolom magánrepülőgépről már hallottál. De itthon összehozhatunk egy találkozót utána, én nem zárkózom el tőle. Kellemes nyaralást.
kolopele kár, melyik részen lesztek és meddig, kint nem tudunk találkozni?
Utána Mexikóba készülök és nem tudom mikor érek haza.
"Gondolom magánrepülőgépről már hallottál."
Ahhoz még a te állítólagos gyárad is kevés, hogy magángépet csak bérelni is tudj! nem hogy megvenni...
egy minden luxussal felszerelt új Gulfstream G450 luxus-magánrepülő mintegy 7,5 milliárd forintba kerül.
Ennyid biztosan nem lehet, ez még a valódi cápáknak is nagyobb falat
Nincs az a szabadalom, amiből ezt ki tudnád fizetni
nem érdemes hencegni.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:11
De nem érted, hogy senkit nem érdekel ez f@szkalap?
Mit jár ide hencegni?
Amúgy meg szerintem te a zoknibábja vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!