Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem hittetek Orbánnak,...

Miért nem hittetek Orbánnak, amikor ő mindent megjósolt, amit az MSZP csinált?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=9l7aIEGB9ic&feature=related

Ezek a jóslatok mind beteljesültek.

Miért is a Fidesz a hibás, amikor Orbán átlátott az MSZP hazugságain, és mindent megjósolt az MSZP valódi programjából? Ennek ellenére ti mégis az MSZP mellett döntöttetek. Pedig megjósolta a tandíjat, a gázáremelést, a megszorításokat, vizitdíjat, a munkanélküliség növekedését, a hatalmas hitelek felvételét(amiből mi nem láttunk semmit), a privatizációkat, és az árak elszabadulását. Nem hittetek neki...

2011. jún. 21. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
39%

"A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:33" Sajnos semmiről, mert nem utasszállítóval fogunk menni. Gondolom magánrepülőgépről már hallottál. De itthon összehozhatunk egy találkozót utána, én nem zárkózom el tőle. Kellemes nyaralást.

2011. jún. 27. 21:08
 52/72 anonim ***** válasza:

kolopele kár, melyik részen lesztek és meddig, kint nem tudunk találkozni?

Utána Mexikóba készülök és nem tudom mikor érek haza.

2011. jún. 28. 15:27
 53/72 anonim ***** válasza:
39%
Bocs, de nekem nincs szándékomban túllicitálni téged, én egyszer leírtam mi a helyzet, hova megyünk és mivel, de ennyi.
2011. jún. 28. 19:11
 54/72 anonim ***** válasza:
45%

"Gondolom magánrepülőgépről már hallottál."

Ahhoz még a te állítólagos gyárad is kevés, hogy magángépet csak bérelni is tudj! nem hogy megvenni...

2011. jún. 28. 23:10
 55/72 anonim ***** válasza:
39%
Te már csak tudod, nem igaz? Elvégre ha jósolni is tudsz, akár még látnok is lehetsz..........................
2011. jún. 28. 23:37
 56/72 anonim ***** válasza:

egy minden luxussal felszerelt új Gulfstream G450 luxus-magánrepülő mintegy 7,5 milliárd forintba kerül.

Ennyid biztosan nem lehet, ez még a valódi cápáknak is nagyobb falat

Nincs az a szabadalom, amiből ezt ki tudnád fizetni

nem érdemes hencegni.

2011. jún. 29. 01:36
 57/72 Gauldoth ***** válasza:
73%
Kolopelének azért van rá pénze, mert fideszes párttag:D
2011. jún. 29. 10:41
 58/72 anonim ***** válasza:
50%
El kell keserítselek, kedves veritas, de ez a bizonyos kolopele nagyon is létezik, és nem kamuzik, én már találkoztam vele. Személy szerint biológus vagyok, főleg gyógyszerkutatással foglalkozom és egyetemen is tanítok néha, tehát én sem egy olyan ember vagyok aki rosszul élne és a Fidesz ellen volna, és pont ezért vállaltam hogy találkozzak vele személyesen is. A látvány tényleg megdöbbentő volt. És nem azért mert párttag lenne, mert nem az. Szerintem akit tényleg érdekel az ne féljen találkozni vele, mert amúgy nem harap.
2011. jún. 29. 11:11
 59/72 anonim ***** válasza:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:11

De nem érted, hogy senkit nem érdekel ez f@szkalap?

Mit jár ide hencegni?

Amúgy meg szerintem te a zoknibábja vagy...

2011. jún. 29. 17:42
 60/72 anonim ***** válasza:
50%
Én kulturáltan írtam neked, veritas, mivel láttam a valóságot, itt a gy.k. - n először engem is megdöbbentett ahogy kolopele néha megnyilvánult, de személyesen találkozva vele egész más a kép. Sok az irigye, mindenki csak azt nézi milyen jól él, az hogy mögötte mi van az már senkit. Ezért is nyilvánul meg így néha. Ahogy nekem visszareagáltál, innentől már én sem tartalak sokra. Sajnálom.
2011. jún. 29. 19:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!