Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem hittetek Orbánnak,...

Miért nem hittetek Orbánnak, amikor ő mindent megjósolt, amit az MSZP csinált?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=9l7aIEGB9ic&feature=related

Ezek a jóslatok mind beteljesültek.

Miért is a Fidesz a hibás, amikor Orbán átlátott az MSZP hazugságain, és mindent megjósolt az MSZP valódi programjából? Ennek ellenére ti mégis az MSZP mellett döntöttetek. Pedig megjósolta a tandíjat, a gázáremelést, a megszorításokat, vizitdíjat, a munkanélküliség növekedését, a hatalmas hitelek felvételét(amiből mi nem láttunk semmit), a privatizációkat, és az árak elszabadulását. Nem hittetek neki...

2011. jún. 21. 12:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:

21:28

És miben gondolkozik tovább ha szabad kérdeznem?

2011. jún. 25. 21:30
 22/72 A kérdező kommentje:

Szánalmas ez a sok volt MSZP-s szavazó.

Szerintem inkább ti kurtátok el, nem Gyurcsány. De legalább beláthatnátok, hogy igen, lehetett volna másképp. Beláthatnátok, hogy igaza van Orbánnak.

És hogy most mit csinál a Fidesz, és akkor mi ellen próbáltak fel lépni, ez tényleg szembeállítja a Fideszt önmagával. Mondhatnánk úgy is, hogy hazudtak. De ne mondjuk, mert a gazdasági helyzet is változott ez alatt a jónéhány év alatt. Tehát akkor, amikor az MSZP csinálta a megszorítást, akkor arra nem volt szükség. Msot szükség van rá.

Egyébként azt tudjátok, hogy minden adóként befizetett 10 forintból 7 forint az államadósság kamatfizetésére megy el? Ez tükrözi a mai gazdasági helyzetet. És hangsúlyozom, hogy 5-10 évvel ezelőtt messze nem volt ilyen szar a helyzet...

2011. jún. 25. 21:32
 23/72 anonim ***** válasza:
76%

"Szánalmas ez a sok volt MSZP-s szavazó. "

Miből gondolod, hogy aki nem tapsol az Orbáni fasizálódásnak az mszp szavazó??? Én speciel az mszpsekkel sem értettem egyet, de amit ez a törpe diktátor csinál az felháborító sok esetben. Amúgy meg neked személyszerint jobb lett az új kormány alatt?? Erre válaszolj? Mert ha nem, akkor mi tetszik benne enyire? A hangzatos szlogenek, a látszattevékenységek?

2011. jún. 25. 21:36
 24/72 anonim ***** válasza:

"És hangsúlyozom, hogy 5-10 évvel ezelőtt messze nem volt ilyen szar a helyzet..."

Igen például a rossz és gonosz "Bokros csomag" után rendbejött az ország és szépen elkezdtünk fejlődni... Persze aztán jött ki is?? Viki Bá aztán elkezdett osztogatni meg lopkodni mint manapság.

Hiába azért számít, ha egy közgazdász van hatalmon vagy egy hozzá nem értő focista. Félreértés ne essék Medgyessiék (igen, nem Gyurcsány Medgyessi az aki elkezdett osztogatni a "szegényeknek") még nagyobb balf@szk voltak. De irodalmár-zsidó Antall Józsinkra se lehetünk büszkék: Tulajdonképpen az ő "privatizációja" az, ami miatt hosszú időre gyarmati sorban maradunk még. A rendszerváltás előtt ugyanis volt iparunk mezőgazdaságunk ma meg egyik sincs. És be kell látni hogy nem lehet mindenki bébiszitter vagy nem élhet abból hogy kismama vagy hostess meg ilyesmik.

2011. jún. 25. 21:42
 25/72 anonim ***** válasza:
72%
Mert a magyar alapból barom. Ha valaki többet ígér akár 100 forinttal is, akkor odaáll. A valóság onnantól kezdve csak másodlagos. Az mszp beígért egy halom lehetetlen dolgot, ami nagyon jól hangzott, bár a legtöbb értelmes ember tisztában volt azzal hogy ezek nem megvalósíthatóak, a többség mégis elhitte hogy lehet fedezet nélküli fizetéseket osztogatni és ingyen adni sok mindent a végtelenségig. Most rájöttek hogy ez hova vezetett, ám most a Fidesz sem jó nekik. Engem például azért nem kedvelnek itt sokan mert Orbán Viktort tartom az egyetlen embernek ma az országban, aki tudja merre kell menni. Meg persze azért is mert nem rejtettem véka alá hogy kell sikeres embernek lenni ebben az országban úgy hogy nem csalással, hanem tudással és munkával érje el az ember, miközben munkahelyeket is teremt. A Fidesz pedig a munkát, a tudást, a családokat nagyon is támogatja. Nem feltétlen a kormány a hibás azért ha valaki nem jut semmire. Az lehet az egyén tehetetlensége miatt is. Az ilyen emberek többsége bármilyen kormány alatt rosszul élne.
2011. jún. 25. 22:17
 26/72 skiny1204 ***** válasza:
0%

19:17

Szerintem se Gyurcsány, se Orbán nem jobb a másiknál...

Az egyik a zsidóknak adta el mo- ot,a másik meg most a kínaiaknak...

Az isten nyugosszon minket!

2011. jún. 25. 22:24
 27/72 anonim ***** válasza:

"Az mszp beígért egy halom lehetetlen dolgot, ami nagyon jól hangzott, bár a legtöbb értelmes ember tisztában volt azzal hogy ezek nem megvalósíthatóak, a többség mégis elhitte hogy lehet fedezet nélküli fizetéseket osztogatni és ingyen adni sok mindent a végtelenségig."

De könyörgöm. ORBÁN UGYAN EZT CSINÁLTA!!!

-Újranyitjuk a veszteséges MÁV vonalakat

-VIsszanyitjuk a bezárt veszteséges iskolákat

-Újra 3 évig van a GYES

-HAmarabb nyugdíjba mehetnek a nők

-Különadókatr vetünk ki a "rossz" emnergiacégekre bankoka

-KEzeljük a devizahitelesek problémáit

Ezek ugyanolyan gazdaság számára vagy a becsületes dolgozó embrek számára káros intézkedések mint a Medgyessi-féle "emeljük a CSP-ot, az özvegyi nyugdíjakat duplájára, 13 havi nyugdíjat adunk" mivel jobbak ezek a mosani demagóg lózunkgok a szocikénál???

Mentségükre szóljon hogy ők "szocik" tehát náluk az ingyenélők kommunisztikus támogatása amolyan alap.

De egy magát JOBBOLDALINAK tituláló párt miért ilyen demagóg hülységekkel nyomul??

2011. jún. 25. 22:24
 28/72 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem maga Orbán Viktor is csak akkor szembesült a tényleges hiánnyal és az ország igazi állapotával amikor a kezébe vehette az irányítást. Ha jól tudom sok dologban félre tájékoztatta az embereket és az ellenzéket is a "szoci" éra.
2011. jún. 25. 23:07
 29/72 anonim ***** válasza:
Nem azért, de Viktor már a választások előtt belyelentette, hogy a szocik itt meg ott hazudnak, és hogy a számok nem valósak. Szóval vagy tudta, hogy milyen helyzetben van az ország, és nem akkor szembesült vele, vagy (és én ezt is kinézem ebből a mocsokból) mikor rájött, hogy nincs akkora baj, mint ahogy ő elővezette a népnek, akkor hazudta a sok csontvázat. Én valahogy sose hallottam konkrétumot, csak a csontvázaikat emlegették. Lehet, hogy ő tette oda azokat a csontvázakat. Mielőtt megvádolnának, hogy libsi meg szoci, én a többi pártot is utálom, az egész politikai bagázst.
2011. jún. 26. 09:39
 30/72 anonim ***** válasza:
54%
Az ország nagyobbik részének Orbán nem mocsok, csak azoknak akik valamiért mindig más embert hibáztatnak azért ha neki nem sikerül semmi. Az ilyeneknek senki nem lenne jó, mert saját maguk képtelenek bármire is.
2011. jún. 26. 10:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!