Mi a véleményetek arról, hogy az emberek és orvosok úgy gondolják egyre rosszabb lesz az egészségügy?
Szövegértelmezés: Elégtelen.
Majd ha odafigyelsz arra, hogy mit olvastál el, akkor itt folytatjuk.
Mondd már meg kedves, "Huszonnyóócc ezerbűű' élek, aki többet keres, dögöljön meg" válaszoló, hogy mégis mit értelmeztem félre?
És ne osztogass érdemjegyeket, ha még az általános iskolát sem jártad ki!
Nincsen HA, - ha nem vetted volna észre, - azt kérdeztem Tőled, hogy TE (egyedül TE) meg tudsz-e élni 28000 forintból ? (kérdőjel)
- Nincs senki, aki kitartson, hanem csak Magadra támaszkodhatsz, - úgy meg tudsz-e élni ebből az összegből?
- Most már mindegy, mert úgy sem arra fogsz válaszolni, amit kérdeztem.
"...Éldegélj tovább a nyomorúságos világodban, utálj mindent és mindenkit, verd a nyálad ha neked ez okoz örömöt. Köttesd ki a netet is, így több marad a 28ezerből, és legalább nem írogatsz baromságokat ide...."
Nem tudom, mit idegeskedsz, - én sem idegeskedem, de nem is magyarázok félre, (más kérdés, hogy ahhoz semmi közötök, mivel keresem a kenyeremet, - tiszta a lelkiismeretem abban a tekintetben, hogy becsületes munkával, mégsem sikoltozok, mint például Te).
Ne idegeskedj, - mindannyian a magunkét fújjuk, és úgy tűnik, szögesek az ellentétek.
Nem vergődtünk zöld ágra, - sebaj!
Meggyőződtünk arról, hogy vannak velünk szögesen ellentétesen gondolkodó emberek is, akik ugyanúgy ragaszkodnak az elképzeléseikhez, mint mi.
Ennyi!
Nincs értelme idegeskedni.
Bocsi, de a magyar nyelvtan mai állása szerint a "TE" nem egyenlő a "Te egyedül" kifejezéssel.
Amúgy nyomorogva, de meglehet belőle egyedül is élni (értsd: nem hal éhen az ember).
Ellenben, ha dolgozol, és mégis 28ezret kapsz, akkor a következő dolgok lehetnek:
1. Nem vagy bejelentve, ezért annyit ad a munkáltató, amennyit akar (mert nem kötelezi a törvény a minimálbér betartására).
2. 28ezer segélyt kapsz és mellette feketézel és ebből futja internetre és "tiszta lelkiismeretre" is (elvégre azt senki sem várhatja el, hogy valaki 28ezerből megéljen...)
Egyik esetben sem fizetsz túl sok TB-t (még akkor sem, ha befizeted magad után a 4500Ft-ot vagy szociális alapon jogosult vagy rá), de elvárod, hogy "all inclusive" ellátást kapj.
Szerintem, az összes hozzászóló közül te teszed a legkevesebbet a közösbe, mégis neked van a legnagyobb pofád. Mintha egy potyautas az Intercityn követelőzne, hogy neki a büfékocsiban legyen ingyen a kaja, ahelyett, hogy örülne, hogy nem dobják ki út közben...
És pont a hozzád hasonló emberek miatt van sz@rban az egészségügy (sőt, az egész ország) is, mert folyamatosan használják a különféle ellátórendszereket, de a költségekhez már nem nagyon akaródznak hozzájárulni.
Ki írta, hogy én kapok 28000 forintot?
- Látod, hogy nem figyelsz, - agyonképzett!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!