Mi a véleményetek arról, hogy az emberek és orvosok úgy gondolják egyre rosszabb lesz az egészségügy?
Igazságos a sors, - kolopele!
A pénzedet nem tudod magaddal vinni a túlvilágra, - és bármit is teszel, nem fogod tudni túlélni önmagadat, egyszer neked is le kell hunynod a szemed, ergo, hajadra kenheted a pénzedet.
"Igazságos a sors, - kolopele!
A pénzedet nem tudod magaddal vinni a túlvilágra, - és bármit is teszel, nem fogod tudni túlélni önmagadat, egyszer neked is le kell hunynod a szemed, ergo, hajadra kenheted a pénzedet."
Pénzzel sokra tud menni. Mi van ha egy komoly műtétet kell elvégezni, de az állam nem végzi el csak 3 hónap múlva. Addig meghal. De ha lett volna pénze akkor ment volna magánba ahol 2 napon belül megműtik.
Ergo akinek több a pénze nagyobb az esélye a túlélésre.
Aki azt gondolja, hogy a hétköznapi emberek egyetlen egy ember, - azaz "önmaguk helyett" - dolgoznak pusztán, az nem is ebben az országban él. Úgy gondolod, hogy csak az orvos dolgozik 3-4 ember helyett?
"Üvegbúra alól" ezt nem lehet látni, - vagy pedig akarattal nem lehet látni, tudni.
Én is 4-5 ember helyett dolgozom szélsőséges esetben, mégsem zokogok sehol, - úgysem érdekelne senkit, úgy, ahogy Téged sem érdekel. És akkor most mi legyen?
Mindenki kezdje el sorolgatni, hogy hány ember helyett dolgozik - és mennyiért?
Nem gúnyból mondom: Örülj, hogy 90 ezret megkapsz egy hónapban, - halvány lila füstöd nincs arról, hogy miből élnek meg emberek Magyarországon, - ugyanolyan beszélő, lélegző, Földön élő emberek, mint amilyen én, vagy akár Te is vagyunk.
EL KELL fogadni, hogy NEM LEHET mindig kivételezni valakivel, - mindenki elő tud állni a maga kis tudományos indoklásával, hogy neki miért kellene jobban járnia, mint x-nek, y-nak, vagy bárkinek.
TE meg ezt nem vagy hajlandó felfogni úgy, ahogy azt sem, hogy mások is emberek életéért felelnek nap mint nap - a sajátjukén túl másokéért is.
Ez nem lehet "tudományos indok" a pozitív diszkriminációra - ha tetszik, ha nem.
Érdekességként:
Ma is voltam például orvosnál, - mégpedig egy előre leegyeztetett időpontra jelentem meg a rendelőben.
Azt gondolod ott volt?
Még az asszisztense SEM (!) volt ott, - egy olyan ember engedett be a rendel várójába, akinek annyi köze volt a rendeléshez, mint medvének a mackósajthoz.
Azt áruld el - kérlek, - hogy első betegként, előre leegyeztetett időpontra miért nem lehet bejutni Magyarországon - a megbeszélt időpontra - egy orvosi rendelőbe?
Eltolódás volt - az előttem nem létező - beteg(ek) miatt?
Esetleg elaludt, - mint minden negyedi-ötödik rendelésen?
A telefonszámom is meg van az illetőnek, - miért nem hív fel, hogy "Te f@sz! Késni fogok 20 percet, - nem felejtettelek el, ülj le az ülőkédre addig!"
Miért lehet ezt megtenni?
Mit érek azzal el, ha az engem zavaró gesztusról említést teszek az illetőnek?
- Vagy semmi, - mintha nem is beszéltem volna, - vagy "megmagyarázás" és/vagy (szándékosan) kellemetlen stílusú beavatkozás, vizsgálat.
Szerinted korrekt eljárás ez?
Kedves retardált 74%-os barátom!
Az orvosnak nem csak annyi a dolga, hogy szakrendeljen. Ha késik, azért késik, mert előtte fontosabb dolga volt. (pl. osztályon) Ne hidd már, hogy az egészségügy arról szól, hogy mosolyogva kinyalják a hátsódat lóf@sz fizetésért. Gondolom nem a traumatológián kellett várnod rupturált aortával...nyomorék
"Örülj, hogy 90 ezret megkapsz egy hónapban, - halvány lila füstöd nincs arról, hogy miből élnek meg emberek Magyarországon, - ugyanolyan beszélő, lélegző, Földön élő emberek, mint amilyen én, vagy akár Te is vagyunk. "
Akkor majd elmennek az orvosok. De ne sípákolj, hogyha nem kapsz orvosi ellátást.
És azért egy orvos nem olyan mint a többi ember. Életekért felel. Mint egy pilóta. Azt meg is fizetik. HA egy utcaseprő rontja el a munkáját akkor max a fél utca leveles marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!