Havi 50 ezres megtakarítással 23 évig tart egy 14 milliós lakást elérni. Normális ez?
Figyelt kérdés
Átlagos fizetéssel és életpályával számolva. Mi a francért élünk, ha csak 50 évesen lehet saját lakásunk? Vagy mindez a bankok műve, hogy szolgává tegyenek mindenkit? Vagy tényleg ilyen drága az építőanyag? Nem értem, valami nagyon nagy baj van az otthonteremtéssel. Életet kezdő fiatalok, ti nem vagytok dühösek emiatt?2011. jún. 9. 22:59
1/47 anonim válasza:
Jó reggelt haver ;)
Hány évesen jöttél erre rá?
Mellesleg ez még csak durva számítás, mert mire összejön a pénz addigra vagy összedől a ház vagy már sokkal többe fog kerülni....
2/47 anonim válasza:
Számold bele az inflációt, gazdasági válságokat, és hogy bármelyik kormány lenyúlhatja, ha épp olyanja (na meg 2/3-a) van.
3/47 anonim válasza:
Mellesleg 100 emberből 95 örömtáncot járna ha havi 50 ezret félre tudna tenni...
4/47 anonim válasza:
Igazából azok számomra a legfurcsábbak akik oda meg vissza vannak, hogy megöröklika szüleiktől a 60 éves családi házat amit éppenhogy fent tudnak tartani, de abba már nem gondolnak bele, hogy a gyerekeiknek az már nem lesz jó..
5/47 anonim válasza:
50.000 Ft-ot félre tenni???? Még 500-at sem sikerül sajnos mire mindent kifizetünk.Na jó,attól függ mennyiből.
6/47 anonim válasza:
Amúgy nem a bankok műve..
Az állam műve!
Az én apám a bányából a hátán hordta le a követ, meg talicskában de akkor is felépített 2 szoba konyhát a telken 4 év alatt!!
Akkor még nem volt minden adóhoz meg szabbványokhoz meg engedélyekhez kötve.
Az a ház még ma is áll, pedig még cementre se tellett..
7/47 anonim válasza:
23:13
Fejtsd már ki nekem, mennyivel jobb a 30 éves panel, mint a 60 éves családi ház. :)
8/47 anonim válasza:
Tökmindegy mi csak egy példa volt írhattam volna panelt is..
10/47 anonim válasza:
23:20
Írhattál volna.
De mit akartál mindezzel mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!