Mikor leszünk jóléti ország? A jobbik majd elhozza nekünk?
"Senki nem képes elhozni. Ha nincs pénz az országban, vagy nincs komoly ipara, gazdasága, és az ezekhez való területi- természeti adottságai, akkor nem lehet gazdaggá tenni egy országot."
Magyarországon élsz te féleszű, ha igen szégyeld magad, hogy semmit nem tudsz róla!!!!!!!!!!!
Sokszor leírtam már de még leírom egyszer.
Az EU nem azért van, hogy képviselje a gazdasági érdekeinket saját magunk helyett.Amilyen helyzetbe vagyunk most az köszönhető az akkor politikusaink csatlakozási tárgyalásainak és az azt követő alkujaiknak.Meg természetesen , a gazdasági helyzetünknek ami a következménye a haveri körben történt szétlopott privatizációnak.
Másik: demokrácia a kapitalizmus nem arról szól, hogy a munkás is a Kanári szigetekre megy nyaralni minden évben a saját Audijával, miután gondosan leengedte a villája medencéjéből a vizet.A német munkások egy negyede megy nyaralni minden évben .A német lakosság egy harmada rendelkezik saját ingatlannal.Ha kap egy jobb munkaajánlatot az ország másik végében , már indul is oda.
Ővelük nem vagyunk egy súlycsoportban mert amikor még mi nyilakkal és kardokkal harcolásztunk a világ többi részével nekik már akkor volt pár száz évig egy Hamza kézművesipari , kereskedelmi és szállítási szövetségük.
Nálunk szerintem az a baj, hogy visszább kéne venni a fene nagy elvárásainkból a képzettségünk, adottságaink és lehetőségeink tükrében.
Látsz rongyokban járó ,éhező emberek tömegét?Mert én nem.Sokkal inkább látok rongyrázó, igényeskedő , kényeskedő, észcsináló ,magát különlegesnek áltató sznobokat.
Nem csak az anyagiakon múlik az , h jól érzed e magad a bőrödben.
Csak egy munkás vagyok én is és nálunk is előfordul a zsebláz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!