Mikor leszünk jóléti ország? A jobbik majd elhozza nekünk?
Tisztelt fórumozótársaim
Magyarország már ma is jóléti állam. Aki nem hiszi, töltsön egy röpke hetet Afrikában.
21:36 - Na tessék, megjött a GYK sikeres gyárosa.
Hogy érted, hogy sok embernek büdös a munka? Nézz körül ezen az oldalon hány kérdés szól arról, hogy emberek csomó helyre küldözgetik az önéletrajzukat és még csak be sem hívják őket.
Valamint igen, tényleg jó, de nem a középrétegnek. Gondolom te nem a középrétegben vagy.
Sajnos az erősebb érdekérvényesítő képességgel rendelkező külföldi "partnereinknek" ez nem érdeke. Érdeke ellenben idehoznia az eladhatatlan szemetét.
Ez csupán a mi érdekünk lenne, mi viszont addig-addig marakszunk a megvalósítás módját illetően, hogy két szék közül a pad alá esünk. Rajtunk kívül senki nem fog segíteni rajtunk, ezért nem értem azokat, akik a globális liberalizmus rendszerében látják a helyünket. Túl kicsik vagyunk ehhez és gyengék.
Soha nem fogjuk egy főre eső GDP vagy vásárlóerő/fő adatokban megközelíteni az európai átlagot! Ameddig nem fogjuk magunkat mentálisan és mindenhogyan nagyon komolyan összeszedni egyénileg, mind csapatmunkára képsség terén, addig nem érdemes álmodozni. Sajnálom.
Jobbiktól várod a megváltást? El vagy te tévedve. Többen írták, hogy nincs pénze az országnak. Emberek: miért kéne, hogy legyen? A szociális rendszer megbukott, ezt bátran leírhahjuk.
Költsenek kevesebb pénzt segélyekre és ne sarcolják meg a cégek, vállalkozások bevételeinek 50-60 százalékát + a munkavállalók után befizetett adók.
AZ ÁLLAM TÖBBET KERES A MUNKÁLTATÓTÓL ÉS MUNKAVÁLLALÓTÓL BESZEDETT ADÓKBÓL, MINT MAGA A MUNKA VÁLLALÓJA!!
Milyen országban élünk mi???
A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:34
Hol látod hogy én mondtam ilyet hogy majd a jobbik megoldja??
Olvasd el a kérdést légyszíves mielött válaszolsz...
Az volt a kérdés hogy ha az mszp nem,a fidesz nem,akkor talán a jobbik?Nem azt mondtam hogy úgy is lesz....
A kérdésedben ott van a remény, hátha ők. Én válaszoltam: ne reménykedj bennük.
Itt csak a nép győzhet a politikusok felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!