A sok határ revizionista miként képzeli el a visszacsatolást?
Különösen az érdekelne, hogy a MINDENT VISSZA álláspontot képviselők hogyan hiszik el azt, amit itt összehordanak.
Tudom, hogy volt már ilyen kérdés, de kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan képzelik el.
"a nyugat ha igazan segiteni akart volna egyreszt viszaadta volna a teruletet, karteritest fizetett volna a diktatumert"
De ugye azt vágod, hogy elvesztettük a háborút és nem vagyunk olyan fontos gazdasági szempontból, mint mondjuk a németek?
"az elvtarsaknak ad penzt , kecskere a kaposztat hat nem tudta hogy mint elopjak ennyire hulye vagy az volt a terv hogy az elvtarsak is es ok is nyomorgassak nemzetunk?????)."
Komolyan azt hiszed, hogy külföld felelős azért, mert itt ilyen a politikai kultúra? o.O
Egyébként ne offoljuk már szét a kérdést.
"Az oroszba azok utan is volt annyi jo indulat hogy biztositon nemi vedelmet a hataron tuliaknak es ha nincs 56 talan meg is maradt volna az autonomia de az utan ok is ellenuk fodultak......"
Ezt most már kifejezetten sértőnek érzem. Jó, hogy nem nyögöd be, hogy 56 ellenforradalom volt.
Egy kicsit sok a feltételes mód a gondolataidban, a valóság azonban annál kevesebb. Hadd döntsük már el, hogy milyen rendszerben szeretnénk élni, ne az legyen már a meghatározó, hogy mi van az egyébként mindkét fél által elfogadott békében. (értsd: mind a nyugat, mind a kelet elfogadta)
Az, hogy te egy parányi autonómiáért (ami semmit nem garantál, nem sokkal lennénk beljebb) hűbéri viszonyba raknál vissza minket, kimeríti a hazaárulás fogalmát.
Én befejeztem ezt a vitát.
Már megbocsáss de az elég béna érv, hogy csak akkor vagy hajlandó tárgyalni a nyugattal, ha semmiben nem bűnös. Akkor a kelettel miért tárgyalnál? (költői a kérdés, mivel már kifejtetted, de ez így nagyon nyakatekert logika)
"de megemelem a kalapom hogy megakadalyozot egy nepirtast Erdelyben."
Ugyanakkor GULAG táborba küldte az egyik rokonomat és még több millió embert. Én inkább nem emelgetek kalapot előttük, ha nem kell.
na de most már tényleg befejeztem.
"De nem mi nyugatiak vagyunk keremszepen, tartsukl a s@gunket kerjuk rugjanak bele minnel nagyobbat"
A nyugatnak nem csak rossz oldala van, de látom ,hogy ezt nem látod be (nem is akarod belátni).
Innentől kezdve nem fogunk dűlőre jutni.
"Komolyan azt hiszed, hogy külföld felelős azért, mert itt ilyen a politikai kultúra? o.O
Egyébként ne offoljuk már szét a kérdést"
Bocsi nem ofolni akarok csak azt hogy ilyesmit nem varhatsz a nyugattol csakis a kelettol de nyitni kene feleje.
Es igen elvarhato ennyi inteligencia a nyugattol mert akkor nem mostanra toroltek volna el a hatarokat hanem joval elobb mivel egyenranguak vagyunk nem? Ha meg mentalitasbeli kulombseg van akkor az igaz a politikusokra is nem csak a jonepre.Azaz hiaba alakul kapitalistanak modott kormany meg a s2ggukbe is beneznek a penzt iletoen csak akkor nem ha az a celom hogy megjobban szetrohatjon az orszag es kvazi olcson gyarmatositsam. Ebbol is lathatod hogy nem offolas mivelhogy ravilagit miert nem lehetne kivitelezni egy hatarmodositast a nyugattal es miert volna valamenyi esely a kelettel.
A nyugatnak nem csak rossz oldala van, de látom ,hogy ezt nem látod be (nem is akarod belátni).
Innentől kezdve nem fogunk dűlőre jutni.
Igaz ket kulon vilag vagyunk mindegyikunk elmodta a sajat meglatasat.Koszonom hogy meghalgattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!