Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A sok határ revizionista...

A sok határ revizionista miként képzeli el a visszacsatolást?

Figyelt kérdés

Különösen az érdekelne, hogy a MINDENT VISSZA álláspontot képviselők hogyan hiszik el azt, amit itt összehordanak.

Tudom, hogy volt már ilyen kérdés, de kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan képzelik el.

2011. máj. 25. 17:14
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
24%
Nagyon egyszeru Petronius.Ugy kepzelnem el hogy raszabaditanam Europa ellensegeit Europara.Akkor az osztoszkodasnal vagy kinyirnak mert kis nemzet vagyunk vagy nagy nemzetet csinalnak belolunk kb 50%-50% esely mindketore.De egy biztos volna akkor azok akik tonretettek eltunneke a Fold szinerol a kulombozo "demokratikus" pogronokban.:)
2011. máj. 25. 17:59
 12/34 A kérdező kommentje:

"Aminek semmiköze a háborús szerepünk súlyához, csak sok nyugati állam nagyon jól járt, és sikeresen megrörték a magyarok helyzetét és szerepét a kontinensen."

itt van a kutya elásva. szerinted ma, a XXI. században miért lenne más a nyugati vélemény? miért változtatnának rajta?

attól, hogy nem nyugszol bele, nem fog változni.

2011. máj. 25. 17:59
 13/34 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 17:59

Először talán tanulj meg írni. Nem akartam ezt felhozni a másik kérdésben, de most már tényleg zavaró, ahogy írsz.

2011. máj. 25. 18:00
 14/34 anonim ***** válasza:
:)) Bocsi sajna gyorsan irok ezert melle utok elegge surun .Nem ezen kene fennakadni hanem azon aki most is tobbnek tartja a nyugatot a keletnel:)
2011. máj. 25. 18:03
 15/34 A kérdező kommentje:

"Nem ezen kene fennakadni hanem azon aki most is tobbnek tartja a nyugatot a keletnel:)

"

pedig ezen kell, mert ha már ennyire magyarkodni akarsz, akkor próbálj meg jól írni. ez alapkövetelmény, pláne egy nagy magyartól.

Egyébként az az elméleted, hogy keleti rabságban jobb élni meglehetősen kisebbségi álláspont. Tán nem hiába.

2011. máj. 25. 18:06
 16/34 anonim ***** válasza:

"""itt van a kutya elásva. szerinted ma, a XXI. században miért lenne más a nyugati vélemény? miért változtatnának rajta?

attól, hogy nem nyugszol bele, nem fog változni.

Kedves kérdező adj elég pénzt, és elintézem hogy a német és francia emberek is követelnifogják.

Csak marketing kérdése az egész, ami amúgy is hasznos lehetne a számunkra. Előbb az Eu-s tárgyalásokon kellene minden magyar pártnak " ami a mai Mszp vel nem lenne egyszerű" feszegetni. Aztán amikor a nemzetközi sajtó elkezdene foglalkozni a témával, rá kellene erősíteni. Párhuzamosan jöhetne az Eu s sajtó és média orgánumok megcélzása. Egy nem erős de célravezető és kicsit sajnáltató és az igazságtalanság mértékét és annak a mára ható következményeit boncolgató párperces etűd. Természetesen a lelkiismeretükre hatva!

Már is téma lenne és sztori mindenhólaz Eu ban,sok sok külföldi színpatizánsal.

NEM A NYUGATIAK ELLENÁLLÁSÁVAL VAN A BAJ!!!!!!!

Hanem hogy a magyar politikusok vannak dkg ra megvéve. Ugyan úgy, ahogy a rendszervarázslás óta folyamatosan. Vagy ahogy mutatja az Eu val kapcsolatos gazdasági kapcsolatunk számunkra folyamatosan bukó fejleményei.

Sok sok mindent lehetne, de ezzel az elQrvult politikai " elittel" csak bukni lehet.

2011. máj. 25. 18:13
 17/34 anonim ***** válasza:
Nem erted...de ez van.En annyit modtam hogy inkabb kelethez huznak a nyugat ellen mert talan jobb lenne de ha megsem megvolna az az oromom hogy elastam azokat akik engem is elastak.Talan mivel segitetuk oket adnanak annyit hogy egy elheto orszagot teremtsunk.De ha neked szinpatikusabb egy olyan orszag ami mar akkor kiirtotta az oslakost es bevezetett "nyelvtorvenyt" konkretan hogy nem hasznalhatjak az anyanyelvuket mikor meg a naci eszmek nem is leteztek:)))) csak teged minosit mert az az orszag manapsag a nyugat dicso mintakepe:)
2011. máj. 25. 18:16
 18/34 A kérdező kommentje:

ez,-még ha mégoly gyermeteg is- de legalább koncepció

örülök, hogy végre nem azon megy a vita ,hogy kell-e revízió, mert nem ezt kérdeztem.

2011. máj. 25. 18:17
 19/34 A kérdező kommentje:

78 kezdem azt hinni, hogy neked valahol nagyon durván átmosták azagyad.

"Talan mivel segitetuk oket adnanak annyit hogy egy elheto orszagot teremtsunk"

ez egy olyan lehetőség, aminek a valóságalapja a 0-val egyenlő. Már volt rá lehetőségük, hogy adjanak annyit, hogy élhető legyen az ország, de nem adtak. A nyugatiak adtak, csak az itteni "elvtársak" elsinkófálták. A piacgazdaságnak pedig mindig is voltak, vannak és lesznek hátulütői. Nézd csak meg a nagy keleti É-Koreát, mire mentek magukban...

Kína már más, mert ott megindult az "államkapitalizmus".

Egyébként furcsa, hogy miért kuncsorogni akarsz a kelettől, mikor egy határ revíziós kérdésben...

2011. máj. 25. 18:21
 20/34 A kérdező kommentje:
Egyébként meg lehet nézni, hogy Oroszország előde, a SZU mennyire foglakozott a magyar nemzetiségekkel, illetve mennyire hagyta, hogy a baráti állami önállósodjanak...
2011. máj. 25. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!