Számodra mit jelent Magyarország?
Figyelt kérdés
Érzel valamit a szívetben? Szerinted együtt járhat a politikával ez az érzés?2011. máj. 15. 20:06
31/35 anonim válasza:
Nem ez az szitu,amikor egyre többször fognak majd bal lábbal felkelni az emberek! Szerintem nincs mit csodálkozni rajta, hogy ilyen megosztott a közvélemény. -Már egyáltalán nincs rá ok a csodálkozásra.
32/35 anonim válasza:
Én örülök, hogy van közöttünk egy tehetős jó tündér, aki rendet szeretne teremteni, de sajnos itt az AXE hatása, már elmúlt. Most kérem, várjon a kezelő jelentkezéséig, vagy próbálja meg később…:-)
33/35 A kérdező kommentje:
Kiről beszélsz 23:29?
2011. máj. 15. 23:37
34/35 anonim válasza:
23:05
Én meg azért utálom a gazdagokat, mert a legtöbbjük önkritika nélküli , önelégült , beképzelt majom.És ugyanannyi tahó van köztük, amennyi a szegények között, ha nem több...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!