Számodra mit jelent Magyarország?
Figyelt kérdés
Érzel valamit a szívetben? Szerinted együtt járhat a politikával ez az érzés?2011. máj. 15. 20:06
21/35 anonim válasza:
Xerintem maga a kérdés kiírója sem 100-as. Gondolhatta volna,hogy lesznek itt csípős ellenvélemények is Magyarországról! Nyilván pont ezért provokálható az egész,mert akárki akármit mond, sajnos még mindig bőven több a szegény ember,mint a gazdag. Ez egy szándékos és céltudatos kérdés volt egy lázítás elérésére.Jó szórakozást hozzá, a vadbaromfiknak!
22/35 anonim válasza:
" Persze jó, hogy egy remek kormányunk van most, "
Bocsi aludtam egyet délután. Szóval addig kormányra került a Jobbik?
23/35 anonim válasza:
kedves kopelécske,most elárultad önmagad.szóval te azért vagy itt,hogy keverd a szutykot? Akkor gondolom a kérdést is te írtad ki, úgye?? Hát akkor edd meg,amit főztél!Hamarosan magadra maradsz és játszhatod a jómodú káposztalé agyadat a számítógépen,csak miután kikapcsoltad a monitorod lefekvés előtt,a képernyőjében még fésüld meg a hajad, hogy jól álljon. jó éccakát szélhámoskáim!!! :)))
24/35 anonim válasza:
"A legtöbbjük csak provokálni tud, miközben az életben semmire nem képes."
És te képes vagy leszopni?
25/35 A kérdező kommentje:
Amúgy ez a kérdés nem pénzügyi helyzetekről szól, hanem Magyarországról... A politikai és gazdassági állapotát levonva, nem éreztek valamit ami különlegessé teszi a hazánkat, nem vagytok valamilyen módon "szerelmesek" a magyarságba, a magyar nyelvbe, kulturába, a magyar viselkedébe, történelembe? Ez az igazi kérdés: éreztek e valamit a szívetekben?
2011. máj. 15. 22:42
27/35 A kérdező kommentje:
Hajnalkal: nem, nem ő írta a kérdést. Hogy én is válaszoljak: én szeretem Magyarországot, és nem csak fizikailag, érzek valamit mást is... Egy népet, egy akaratot, egy sorsot... Mi magyarok, 1000 év után is megmaradtunk a nyelvünkkel, a kulturánkkal...
Szerintem a magyarságban éppen az a legszebb, hogy a magyarok szeretik a hazájukat. Ez a szeretet a legnagyobb kincsünk, hogy bármilyen is legyen a helyzet itthon, szeressünk magyarnak lenni, a terheivel és az előnyeivel. A magyar hazaszeretet teszi széppé a magyarságot.
2011. máj. 15. 22:50
28/35 anonim válasza:
Megéritek a pénzeteket!! Az egyik balszélső, a másik jobbszélső, a harmadik szélhámos, a negyedik extraszélsőséges és így tovább. Jó kis társaság jött itt össze! Egyhelyen a tükörképe, egész magyarországnak. Már csak a fotósok kellenének ide, hogy megörökítsék a múltnak, milyen szépek is vagyunk „Mi” így együtt, one moment…
29/35 A kérdező kommentje:
Ami itt folyik az nem Magyarország igazi képe
2011. máj. 15. 23:01
30/35 anonim válasza:
22:42 - nek: Na, éppen ezért nem szeretem a szegényeket. Pontosan ez az összes ami jellemzi a többségüket. A trágárság és az intelligencia teljes hiánya. Régebben ez nem volt így. Azért én azt mondom továbbra is kedves kérdező, hogy igenis jó ebben az országban élni. Ezt a pár gy.k. - s tahót meg el lehet viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!