Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Számodra mit jelent Magyarország?

Számodra mit jelent Magyarország?

Figyelt kérdés
Érzel valamit a szívetben? Szerinted együtt járhat a politikával ez az érzés?
2011. máj. 15. 20:06
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
A hazát, az életet, a jövőt.
2011. máj. 15. 20:07
 2/35 anonim ***** válasza:
Sok mindent. Ahol a családom és a barátaim, és a én a mindennapjainkat éljük. Más szempontból a hely ahol ha valaki kimászna a forró ólommal teli üstből a többi visszarántaná, mert ha megdöglik a tehenem akkor a tied se éljen! A hely ahol mindenkinek fontosabb saját maga, minthogy esetleg másnak is jó legyen. A hely ahol mocskosabb a főváros, mint Etiópia egy lepukkantnak számító része.
2011. máj. 15. 20:11
 3/35 anonim ***** válasza:
2011. máj. 15. 20:15
 4/35 anonim ***** válasza:

"A hely ahol mocskosabb a főváros, mint Etiópia egy lepukkantnak számító része."

Nem kell a fővárosba menni és kész. Az ország többi része szép.

2011. máj. 15. 20:21
 5/35 anonim ***** válasza:

A hazát jelenti az ország ,de a sok hibás politikai döntés a korrupció az emberek rosszakarása egyre inkább undorít és inkább külföldre szeretnék menni élni és dolgozni ,hogy ne kelljen életem minden pillanatában azzal szembesüljek ,hogy a kormány ezt teszi azt teszi és még a legkisebb emberek is szívnak nagyon keményen.Az intézmények bezárnak a munkahelyek megszűnnek mindez azért mert a sok szemétláda politikus nem akar dolgozni,ha akar is akkor is csak a saját érdekét nézi... Kiábrándultam a politikából és abból ,hogy rengeteg olyan ember él vígan a mi adónkból akik nem érdemlik meg.Pl említem itt az öröklakást meg ellátást meg személyzetet miután valaki 5 évig dolgozott igen magas beosztásban..,MÁS NEM KAP ILYET akár mennyit gürizhet sokan 40 évesen albérletben laknak...

Korrupt 1 ország ez sajnos pedig nagyon szép hely lehetne..

2011. máj. 15. 20:25
 6/35 anonim ***** válasza:
64%
Rémálom az Elm utcában! :D
2011. máj. 15. 20:28
 7/35 anonim ***** válasza:
Maga az ország szép és lenne benne fantázia, de a politikája miatt a többség számára élhetetlen.Ezért külföldre vágyom.Ide csak az emlékek, ismerősök kötnek, a rokonság.Másért nem érdemes maradni.
2011. máj. 15. 20:30
 8/35 anonim ***** válasza:
Utolsóval hasonló a gondolatunk. Szép lenne csak tönkreteszik.
2011. máj. 15. 20:36
 9/35 anonim ***** válasza:
Egy remek ország, ahol nagyszerűen lehet élni. Persze jó, hogy egy remek kormányunk van most, de nélkülük is szép itt az élet. Vannak gyönyörű tájaink, igazi Hungarikumaink (és itt nem a jobbikra gondoltam), és az emberek jó része toleráns, kulturált. Egyszóval minden rendben. Eddig elégedetlenkedőkkel szinte csak itt a gy.k. - n találkoztam, de ennyi belefér. Kocsmába meg hasonló helyekre mondjuk nem járok, elit éttermekben meg nem szoktam panaszkodásokat hallani.
2011. máj. 15. 20:46
 10/35 anonim ***** válasza:
44%
Csődtömeget.
2011. máj. 15. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!