Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Számodra mit jelent Magyarország?

Számodra mit jelent Magyarország?

Figyelt kérdés
Érzel valamit a szívetben? Szerinted együtt járhat a politikával ez az érzés?
2011. máj. 15. 20:06
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
72%
Egy retkes ország, ahol nagyszerűen lehet félni. Persze jó, hogy egy ritkaretek kormányunk van most, de nélkülük is szép itt az élet Dubaiban. Vannak gyönyörű tájaink, igazi Ibusztárjaink (és itt nem a jobbikra, hanem egy ütős balosra gondoltam, de pofáncsattintanám az orcádat), és az emberek jó része arogáns, kulturálatlan szarrágó. Egyszóval minden rendben ott Dubaiban. Eddig elégedetlenkedőkkel szinte csak a gyíkok nem találkoztak, de ennyi belefér a mocskos vadkapitalista eszmémbe. Kocsmába meg hasonló helyekre mondjuk bejárok, elit éttermekben meg nem szoktam eleget beírni a panaszkönyvekbe.
2011. máj. 15. 21:01
 12/35 anonim ***** válasza:
ez sirály :DDDD
2011. máj. 15. 21:12
 13/35 anonim ***** válasza:

A HAZÁMAT.

Politika nélkül. Ennek SEMMI KÖZE a politikához. Ez a szülőhazám.

Pedro

2011. máj. 15. 21:18
 14/35 anonim ***** válasza:
Ma 21:01 - nek: Remélem nagyon rosszul élsz és elmész külföldre. Ezért a hozzáállásért utáltam meg a szegény réteget, és nem azért mert lenézem őket a jó módom miatt. A legtöbbjük csak provokálni tud, miközben az életben semmire nem képes.
2011. máj. 15. 21:18
 15/35 anonim ***** válasza:
Kopelétől - köpjbeleéig +1 pont :-)))
2011. máj. 15. 21:19
 16/35 anonim ***** válasza:
Eljön majd az az idő, mikor mindenki olyan szegény lesz hirtelen, hogy majd a templom egerei a kislyukon keresztül fogják az arcuk elé tolni a sajtfalatkát. Mi meg pont ezért utáljuk a gazdagokat, mert azt hiszik, hogy a tanulással és a lóvéval, megvehetik az egész civilizációt kilóra. Egyszer megrohadtok velünk együtt a kereszten, csak ki-ki a sajátján, hamarosan!
2011. máj. 15. 21:31
 17/35 anonim ***** válasza:
Úhh mit váltottam ki,pedig csak azért írtam, mert ilyen nyálas szöveget már rég hallottam, bocsi! :-D-ez már nem innentől,nemaz énasztalom
2011. máj. 15. 21:40
 18/35 anonim ***** válasza:
Kedves Jánossy, ezzel a hozzáállással te biztosan. Én viszont csak akkor ha meghalok. Biztos lehetsz benne hogy ez így van. Ismerem magamat és a pénzügyi helyzetemet annyira, hogy ezt meg tudjam ítélni.
2011. máj. 15. 21:50
 19/35 anonim ***** válasza:
"kedves hölgyeim és úraim.önök az oltogatóra című műsort látják,ahol éppen kiment a biztosíték úgy látom. volna valaki kedves kicserélni azt? :-)" nos ezért tart itt ez a nyamvadt ország, mert amíg ilyen emberek vannak, itt jólét és béke,sohasem lesz!!! :-(
2011. máj. 15. 22:14
 20/35 anonim ***** válasza:
Én már régen itt vagyok, van némi rálátásom a dolgokra, te viszont még viszonylag új lehetsz. Sok helyen megtalálsz, majd ott meg látod miért reagálok így a legtöbbször, kedves Hajnalka1. Pont nem lenne szarban az ország ha több lenne az olyan ember mint én, lennének munkahelyek és a fizetések is magasak volnának.
2011. máj. 15. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!