Mi a véleményetek a külföldre vándorló orvosokról? Jogos-e, hogy diploma után rögtön külföldre mennek?
"mivel taníttatásuk irreálisan magasabb, mint ahogy azt egy halandó el tudja képzelni."
Már vagy 100-szor le lett írva, hogy a nagy többség maga állja a költségeket (Msc, etc.), de úgy látszik hiába mondja el az ember újra és újra, semmi foganatja nincs....
07:33-nak
Nem az a baj, ha az utcaseprő 120 ezret keres, sőt még ez sem sok. Inkább az a baj ha nem méltó a fizetség az elvégzett munka után. Gondolom az orvos sem ment meg mindennap egy embert. De hogy, fordítsak a dolgon ha a Balatonnál dolgozom mint életmentő és elvégeztem egy 3 hónapos tanfolyamot a munka tökéletes elvégzéséhez és nyaranta kihúzok 4 embert a vízből ez most akkor mennyit nyom a fizetségi mérlegen ? Miért gondolják az emberek hogy a sok tanulás feljogosítja a felhőtlen életre.
Az utcaseprő is keressen annyit, hogy megéljen és az orvos is. Gondolom az orvos nem irigyli a sepregető munkáját, esetleg csak a keresetét de ez csak vicc lenne.
Igen az orvosnak van felelősége a utcaseprő meg kiganéz alolunk.
Nem hiszem, hogy az állam szemében kevesebbet ér csak a kórház ahol dolgozik ennyit tud/akar fizetni. Egy ember munkájának megbecsülését leginkább a keresetével lehet kifejezni, ez igaz. De az emberi gyarlóság erősebb.
Ökörköri
Tisztelt doktor urak :)
Itt nem az a legnagyobb baj hogy ki megy az orvos nyugatra hanem itt az a baj hogy olyan orvos is kimegy akit az állam tantitatot ki!!
Tehát az az orvos akinek a szülei zseböl fizették a tanulmányait igen az mennyen ki én is azt mondom!
hiszen azt a pénzt valami útónmódon kamatoztatni is kell amit szülei bele öltek kislányukba kisfiukba ,
Másik Az ösztön díj amikor az ADO fizetők pénzéből lesz valaki orvos és amikor ledoktorált egyszerűen ki megy nyugatra ! Na ez ami legtübünket erősen íri tál!!
Most ne jöjjön nekem senki hogy a mi családunk is fizette
az ADOt mert itt rosálok be ,,ez nem válasz.
Ennyi erőből a friss szakmunkás is kimehet nyugatra
vagy a teherautó vezető vagy a vonat vezető ,nem?
Hála pénz én pl a hálapénzér azt az embert ítélem el és azt az orvost aki akik ezt elkezdték
MÁS: és pl a Korház müszerein a maszek mütétek rendelések??
azok rendben vannak?
vagy a maszek szülések?
azért elfogadni 50 000 Ft ot és a fehér köpenybe csusztatni az is ok??
És igen a 85 000 FT egy kezdő orvosnak igen is kevés
de ne is keressen 500 000 Ft ot havonta
ami a reális az a 180 000 260 000 Ft között.
Utca seprő azért keres annyit mert veszélyes munkát végez
1 forgalmi úton takarít sepreget ami fokozottan baleset veszélyes!
2 Fertőzésnek fertőzéseknek van kitéve fokozatossan
(tudom az orvosok is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!