Mit szóltok ehhez? Nyugdíjtervek.
"A jövőbeli nyugdíjszabályozásnak a gyermeknevelés elismerése központi eleme lehet. Egy vitaanyag szerint a jelenlegi nyugdíjkorhatár a jövőben csak azokra a házaspárokra lenne érvényes, akik legalább két gyereket felneveltek és valamilyen szakmához juttattak, illetve iskolázottsághoz segítettek "
Oké,jó dolog a gyereknevelés,egy szakmunkásképzőt bárki megcsinál (igen,még a nemfehérbőrűek is,hisz kötelező a legközelebbi szakközépnek felvennie őket),de mi van azokkal akiknek nem lehet gyereke? Azokkal akik nem akarnak gyereket?Azokkal akiknek fogyatékos gyerek születik és még beszélni is nehezen tanul meg,nemhogy szakmát szerezni?
hogy lehet ilyet kitalálni? Ha én ledolgozom a 45-50 évemet,és nem lehet/nem akarok gyereket,akkor csak ezért ne legyen nyugdijam? Hisz rengeteg adót befizettem,rengeteg nyugdijjárulékot...
21:59
"És ha valaki azt mondja, hogy de majd ők tartanak el engem, akkor én meg elmondom, hogy én magamnak teszek félre öregkoromra "
És ők mondják jól, te meg rosszul. Mert te csak pénzt tudsz most félrerakni. A félretett pénzből öreg korodban akkor tudsz megélni, ha valaki dolgozik majd akkor is. Azzal, hogy félreraksz pénzt, csak arra nyersz jogot, hogy ők magasabb szinten tartsanak el. De akkor is ők tartanak el, mert a pénzt nem lehet megenni.
22.40
-"EGY JÓ GYEREKKOR,ÉS EGY JÓ NEVELÉS FILLÉREKBE KERÜL"
-Atyaúristen!.Mond neked van gyereked,vagy csak a szomszédét szoktad látni reggelente amikor suliba megy?
-Most ezt te komolyan gondoltad 2011 ben,amikor egy kiló cukor 400 Ft? Szerinted egy gyerek nevelése fillérekbe kerül.....
-Végül is meglehet oldani a következőképpen:
-Enni nem kell neki adni,úgy is eszik bent.
-hétvégén sütsz neki egy kis krumplit,elvan vele két napig is nem?
-gyümölcs max.alma egy héten egyszer
-cipőt csakis akkor kap ha már lerohadt a lábáról.kinai 1300Ft-os.
-Játék? minek az? van bent.Ha nagyon unatkozik a kölyök kap egy rajzlapot,meg egy ceruzát.
-Beteg lett? majd meg gyógyul,igyon egy meleg teát.
-Ünnepek?Ragasztunk együtt szines papirból valamit persze az olcsóbbikból,és éneklünk közben...
-Egyszer egyszer strand?Menjen ki a ligetbe a szökőkúthoz,ott is van viz nem?
-Télikabát,csizma, melegruha,sál,sapka,alsóneműk,polók,nyári szandál,rövidnadrág,stb.stb.stb.-minek az minden évben?Elég ötévenként nem? Kinötte? Hát istenem..
Na körülbelül igy lehet fillérekből nevelni egy gyereket.A kérdés csak az,hogy minek???????és kinek?
Még nincs gyerekem,de van egy öcsém,elég nagy korkulönbséggel születtünk,hogy lássam mibe kerül egy gyerek...
aki fillérekből fel tudja nevelni,az árulja már el,hogy meliyk boltos ad neki fillérekért kaját,ruhát,tankönyvet...
mert akkor szivesen lennék fiatal anyuka...de akkor odaadom a fillérjeimet a kedves válaszolónak,és vegye meg a gyereknek a dolgait...fillérekből még kinaiból/turiból sem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!