Balosok, mit szóltok hogy szakad az MSZP? Kire voksoltok, Gyurcsányra, Mesterházira vagy Szilire?
Nem provokáció, tényleg kíváncsi vagyok.
Ha lehet senki ne bántsa a balosokat.
Lehetőleg egyikre sem, erősen különböző okokból.
Szili kiüresedett és elvesztette maradék hitelét, mikor haverkodott Pécsett Pávával.
Mesterházi csak üres paneleket tud előadni, gyanítom, ő a kívülálló harmadik volt a harcban. Nincs fantáziája.
Gyurcsány pokolian jó ötletember és improvizációban akkor mossa le Orbánt, amikor akarja. Viszont rettegnék, ha miniszterelnök lenne, mert ott is improvizál, pedig ott megfontolt józanságra van szükség.
Az MSZP-ből akkor lesz hiteles és ütőképes csapat, ha jön egy Gyurcsány-féle fantáziával megáldott, okos és nagyon józan, harcképes ismeretlen, aki mindenekelőtt látványosan rendet tesz a portán, kiebrudalja az összes beszennyezett alakot, és befelé kemény, kifelé megértő józan, és mindezeket jól tudja prezentálni. Addig marad a vegetálás.
rossz a kérdés.. MSZP-sek mit szóltok hogy.. Kire voksoltok....
Attól hogy valaki balos mint pl én, nem feltétlen MSZP-s. Amúgy szerintem akkor van jövője a dolognak ha képes együtt müködni Gyurcsány és Mesterházy, mert eddig lehet volt aki épp Gyurcsány miatt nem szavazott az MSZpre, és lehet volt aki meg a Gyurcsányra szavazott volna, de nem látta "előtérben".. Viszont ha nem okosan használják ki és ellenségeskednek akkor eltünik mindkét párt.erre látok nagyobb esélyt. ez abaja a mai ellenzéknek hogy szétszakad, széthúz, ahelyett hogy összefogna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!