Trianon-kérdést még nem kéne félresöpörni?
Szerintem nem!Véleményeket szeretnék hallani,de kérlek benneteket veszekedés nélkül!Legyünk már egyszer összetartók e kérdésben!
Szerintem a triani határrevizió kérdését a magyar politikába és alkotmányba rögziteni kéne.Nem gondolok itt háboróra.De ehhez nekünk jogunk van.Gazdag ország volt az amit elvetek tőlünk,miért nyugodnénk bele?!
Nem kell foglalkozni egyetlen nemzet érzékenységével sem!Ez a mi dolgunk!
A zsidók 2000 év után visszaszerezhettők hazájukat,a szerbektől elvették Koszovót és ők még sem irják alé,sőt benne van az alkotmányukban,hogy elidegenithetetlen része Szerbiának!
Egyszerüen nem kell lemondani róla,mert nem lehetetlen!
"Egy ien oldalon javaresze liberalis demokratikus asztsem tudom mien eszmevel rendelkezo emberek vannak"
Tanulj meg magyarul!
Amúgy, ha nem vetted volna még észre ez az oldal (hálaistennek) nem a liberális demokraták fellegvára.
Nameny miért van az, hogy ekkora hazafi vagy, de mégis elmennél ebből az országból?
"Azért megyek majd el ebből az országból (nem, nem hívom Magyarországnak, mert már rég nem az), mert elegem van abból, hogy ez a fajta őrület egyre gyakoribb lesz a környezetemben és gondolom az egész országban is."
Ezt te írtad ebben a kérdésben: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__177..
A kérdésed kiírása alapján fiatal lehetsz, ezért először a trianoni szerződést és történelmi hátterét kellene megismerned. Lehet, hogy más színben látnád a határ revíziót.
Az EU. létrejöttével és a környező határországok csatlakozásával értelmetlenné válna felvetésed, mert onnantól kezdve mindenki szabadon oda megy és azt csinál amit akar.
Én nem attól vagyok magyar, hogy tudom a nagy,- vagy kis Magyarország "határait", hanem a felfogásom alapján.
(Zárójelben jegyzem meg, hogy sűrűbben kellene szöveget gépelned, mert tele vagy hibával és miután leírod, javaslom átolvasnod és kijavítani a kérdésed, vagy mondandódat - pusztán baráti alapon.)
19:11
Fiatalság kérdése relativ.Ki kit tart annak.Nem vagyok tini!
Amugy,pedig mindent tudok trianonról ls a agyar történelemről.
És ha neked a határ nem számit hol van,akkor élj Szlovákiában,Szerbiában vagy Romániában ahol nem engedik,hogy magyarként élj!
És te vagy az aki nagyon tájékozatlan és naiv h,ha még most is beveszed azt a dumát,hogy az EU mindent megold!
Az Eu-an vannak államhatárok továbbra is!Az autonomiat az EU nem adja meg sehol egy kisebbségnek sem.Az EU gazdasági szövetség és csak a haszon érdekli őket.
Akár mennyi éves vagy egy óvodás szintjét alig ütöd meg!
http://www.youtube.com/watch?v=aLK3s9k0Vs4&feature=related
Szerinted le kell erről mondani?
Ezek ott mind székely Magyarok.
Nagyon kevés Magyarországról oda utazó ember volt köztük.
Ha a Zsidók és a köcsög Szlovákok is ki sírhattak maguknak egy földet akkor mi is harcolhatunk
Nagy Magyarországért.
VESSZEN TRIANON!!!
tegnapelőtt 19:11 vagyok:
"Amugy,pedig mindent tudok trianonról ls a agyar történelemről."
Léci írd le ide nekem, hogyan robbant ki az első világháború, mert az oviban még nem tanultam!
Kösz.
"Léci írd le ide nekem, hogyan robbant ki az első világháború, mert az oviban még nem tanultam!
Kösz."
A hivatalos verzió szerint Gavrilo Princip szerb nacionalista megölte a trónörököst,Ferenc Ferdinandot Szarajevóban!
Elégedett vagy?!
tegnap 20:14:
Nem vagyok elégedett! Ez kevés, ebből még nincs világháború.
Ha tudod, akkor rövidítve a kitörésig kellene leírnod (esetleg címszavakban).
Érdemes lenne megnézned a szerbiai történelem könyveket, hogy ott hogyan tanítják.
Válaszod köszönöm.
16:29
Nem tudom mit lovagolsz ezen?De elmongódhatom,hogy délvidéken születtem és nevelkedtem4a szerb verziót is ismerem ugyanis nekem kötelező volt tanulnom itt,mintahogy kötelező volt a kozovói harcokban is részt vennem.
Pontosan ismerem. a külhoni magyarság kinjait!
Elégedett vagy a válasszal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!