Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Trianon-kérdést még nem kéne...

Trianon-kérdést még nem kéne félresöpörni?

Figyelt kérdés

Szerintem nem!Véleményeket szeretnék hallani,de kérlek benneteket veszekedés nélkül!Legyünk már egyszer összetartók e kérdésben!

Szerintem a triani határrevizió kérdését a magyar politikába és alkotmányba rögziteni kéne.Nem gondolok itt háboróra.De ehhez nekünk jogunk van.Gazdag ország volt az amit elvetek tőlünk,miért nyugodnénk bele?!

Nem kell foglalkozni egyetlen nemzet érzékenységével sem!Ez a mi dolgunk!

A zsidók 2000 év után visszaszerezhettők hazájukat,a szerbektől elvették Koszovót és ők még sem irják alé,sőt benne van az alkotmányukban,hogy elidegenithetetlen része Szerbiának!

Egyszerüen nem kell lemondani róla,mert nem lehetetlen!

2011. máj. 1. 18:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 A kérdező kommentje:

"De te már bebizonyítottad, hogy vitára képtelen vagy, el sem tudsz gondolkodni azon, amit mások mondanak. Te csak olyan válaszokat vársz, amik téged, a te elképzelésedet erősítik. Aki mást mondd, azt elküldöd mindenhova, mi egy rossz szót nem szóltunk rád, vitapartnernek tekintettünk, te hőbörögtél. Ilyen formában mi értelme van egy véleménycserének, vitának?

Erre válaszolj kérlek, normálisan."

Én nem hübörögtem!Mindvégig kellö tisztelettel voltam válaszaimmal!A tartsuk össze arra szólt,hogy itt ne ismét egy köztünk lévő meddő vita alakuljon ki erről!Ezt bárhol hallhatom,amit ti mondtok magyarelleneségetekben!

Erre már nem vagyok kiváncsi!Vitához sincs kedvem,mert ott mindig győzni akar valaki egoista módon!

Ténykérdésként nem,pedig vitakérdésként tettem föl a kérdést.

Nem vagyok arra kiváncsi,hogy ezt az ügyet nem lehet és milyen rossz lenne ha lehetne is megvalósitani!

Csak olyan magyarok véleménye érdekel,akik azt modják:AKAROM!A többi részletkérdés!

Már ráuntam a hozzád hasonlókkal való vitákra,mert a vitát mindig lehet folytatni-az végtelen!És értelmetlen!

2011. máj. 2. 13:23
 62/82 anonim ***** válasza:
100%

A határ menti, többé-kevésbé még ma is magyar többségű területsávok esetleges, és hosszú távon belül megvalósítható visszacsatolásáról lehet szó maximum, vagy másképp fogalmazva, erre lehet némi esély.

Trianonnal sem az volt a baj, hogy feldarabolta a történelmi Magyarországot, az halálra ítélt államalakulat volt már akkor. Hanem az volt a baj, hogy jelentős magyar lakosságú területeket is idegen uralom alá juttatott.

"...a szerbektől elvették Koszovót és ők még sem irják alé,sőt benne van az alkotmányukban,hogy elidegenithetetlen része Szerbiának! "

És mire mennek vele, hogy verik magukat a földhöz Koszovó miatt? Koszovó sohasem lesz többé Szerbia része, mert nem élnek már ott lényegében szerbek. Koszovót a szerbek ürítették ki folyamatosan, majd egy eszement öngyilkos politika következtében veszítették el, úgy kell nekik, azt kapták, amit megérdemeltek.

2011. máj. 2. 14:12
 63/82 anonim ***** válasza:
46%

tegnap 23:40

Mivan fáj az igazság te hazaáruló kutya? Te senkiházi azt ne felejtsd hogy a magyar nem felejt.

2011. máj. 2. 16:18
 64/82 anonim ***** válasza:
91%
Látom megjöttek a szupermagyarok is, nekik üzenem hogy lepontozgatással nem fog sikerülni visszaszerezni a "Kárpáthazát" úgyhogy fegyverbe aztán irány Erdély! Ja hogy ti ahhoz már nem értetek...
2011. máj. 2. 18:55
 65/82 anonim ***** válasza:
TRIANONRÓL tárgyalni kell! , a jegyzőkönyvek alapján nem volt korrekt a területi-elosztás, még akkor sem ha vesztes félként kezeltek....A bizonyítékok a belföldi ,külföldi levéltárakban,- tessék meggyőződni és utána jöhet a "terület".Történészek hol vagytok??? Tanultok-e egyáltalán Mo-on???vagy ti is elhagytátok az országotokat mint az orvosok???
2011. máj. 3. 11:17
 66/82 anonim ***** válasza:
70%

"Látom megjöttek a szupermagyarok is, nekik üzenem hogy lepontozgatással nem fog sikerülni visszaszerezni a "Kárpáthazát" úgyhogy fegyverbe aztán irány Erdély! Ja hogy ti ahhoz már nem értetek..."

Azért látom, hogy gondolkodásban te is csak odáig jutottál el a trianoni kérdés kapcsán, hogy két lehetőség létezik számodra. Az egyik az, hogy ne csináljunk semmit és hunyászkodjunk meg, a másik pedig az, hogy ragadjon mindenki ebben a szent minutumban fegyvert és rohanjuk le a szomszédainkat.

Fel kell hogy világosítsalak: akik vissza szeretnék szerezni a trianoni diktátummal elcsatolt területeinket, azok soha nem a második opciót szokták előnyben részesíteni, akármennyire is ebben szeretnétek hinni ti, akik számomra teljesen érthetetlen okokból nem szeretnétek annyi földet visszaszerezni, amennyit csak tudunk. Ugyan létezik néhány idióta, aki a "Vesszen Trianon!" ordításán és az alkoholmámoros sugárbanhányáson nem tudtak túljutni, de ők elenyésző kisebbséget alkotnak és egész könnyen irányíthatóak egy értelmes, művelt hazafi által, mivel őket ezek az emberek tisztelik, akármennyire is állat módjára viselkednek és nem várnád el tőlük, hogy tiszteletet mutassanak egy értelmes ember irányába.

Tehát ha megjönne az az ember, aki képes lenne elmenni addig a kérdés kapcsán, amennyit a magyar csak megengedhet magának és tegyük fel visszakapnánk azokat a településeket, ahol magyar többség él, akkor ezek az általad "szupermagyarnak" nevezett teremtmények igenis megelégednének annyival, vagy legalábbis lecsillapodnának az ügyet illetően.

És mégegyszer elmondom neked, hogy nem, mi nem akarjuk holnap megtámadni Romániát. Sem Szlovákiát és sem Szerbiát. De amennyit csak tudunk, annyit szeretnénk visszakapni, mert a föld az érték. És minél több érték van a kezedben, annál erősebb vagy és annál nagyobb a befolyásod. És nem tudom te hogy vagy vele, de én igenis szeretnék egy erős és befolyásos Magyarországon élni, ami szerintem teljes mértékben logikus is, mivel magyar vagyok és nekem a sajátjaim a legfontosabbak.

2011. máj. 5. 11:52
 67/82 anonim ***** válasza:
61%

És hogy gondolod? Nyílt levél a környező miniszterelnököknek?

"Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Ezúton szeretnénk megkérni országukat, hogy a trianoni döntések értelmében Magyarországtól elcsatolt területeket - lehetőleg minél hamarabb - szolgáltassák vissza.

Köszönettel és tisztelettel: a Magyar Köztársaság állampolgárai"

2011. máj. 5. 20:21
 68/82 anonim ***** válasza:
32%

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:21

Kezdjük azzal, hogy abba kéne hagyni az önutálatot és a cinikus nemtörődömséget.

Mit szólsz hozzá, hmm?

2011. máj. 5. 20:47
 69/82 anonim ***** válasza:
47%
Elegem van az egeszetekbol. Tisztelet a kivetel. Kerdezo nem latod, h ezen az oldalon csupa bar.om van aki annyira agymosott, h meg beszelni sem erdemes veluk? Te joll gondolkozol csak rossz hejen teted fel a kerdest. Egy ien oldalon javaresze liberalis demokratikus asztsem tudom mien eszmevel rendelkezo emberek vannak akikne be van ultetve az a ket haboru amit (nagy kar) elvesztettunk es eszt szajkoza minden h mi magyarok sz.arok vagyunk gyengek vagyunk, nekunk ez jar amit kaptunk. De soha senkinek sem merul fel az, h lehet h nincsis igaza. Az elso vilaghaborut elvesztettuk mert elarultak minket es nemetorszagot, a masodikat meg azert mert ujra elarultak es es nem voltunk elegen. Most mindenki azon van h huu de roszak voltunk megoltunk egy csomo szegeny embert. Most nezetek meg az a csomo szegeny akit nem oltek meg mit tett a vilagal? Ha minden visza kerulne akkor oda kell egy utos hadsereg aki kordaban tudja tartani a rendet es a kissebsegeken magyarositast vegrehajtani. Ha nem tetszik lehet menni. De a mai magyarorszag ugy all kb h van 80% aki bar.om, 10% akit nem erdekel, de halla az istennek van 10% tokos legeny aki mindig ujra termelodik.
2011. máj. 5. 21:37
 70/82 anonim ***** válasza:

Nameny és Kérdező!

Tudjátok, majd "fordul egyet újra a kerék" :)

2011. máj. 5. 23:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!