Trianon-kérdést még nem kéne félresöpörni?
Szerintem nem!Véleményeket szeretnék hallani,de kérlek benneteket veszekedés nélkül!Legyünk már egyszer összetartók e kérdésben!
Szerintem a triani határrevizió kérdését a magyar politikába és alkotmányba rögziteni kéne.Nem gondolok itt háboróra.De ehhez nekünk jogunk van.Gazdag ország volt az amit elvetek tőlünk,miért nyugodnénk bele?!
Nem kell foglalkozni egyetlen nemzet érzékenységével sem!Ez a mi dolgunk!
A zsidók 2000 év után visszaszerezhettők hazájukat,a szerbektől elvették Koszovót és ők még sem irják alé,sőt benne van az alkotmányukban,hogy elidegenithetetlen része Szerbiának!
Egyszerüen nem kell lemondani róla,mert nem lehetetlen!
Oké, csak tegyünk fel ennyit, hogy a magyar katonák szembeszegülhettek volna a paranccsal és mégsem támadtak volna.
Akkor is, szerinted az eddig is itt élő kisebbségek nem akartak volna önállósodni? A nagy történelmi ismereteddel pontosan tudhatnád, hogy milyen függetlenedési folyamatok zajlottak le. A háború csak felgyorsította és egybegyúrta ezt a folyamatot.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:16
Ilyen gettó-világnézettel mégis hogyan várod el, hogy Magyarország egyszer erős ország legyen?
"De ehhez nekünk jogunk van."
Okés. Próbáld meg ezt megbeszélni a nemzetközi szervezetekkel és az érintett államokkal :) Sok sikert!
Látom tájékozatlan vagy mint belföld,mint külföld hireiröl és történelmileg is!
Miben vagyok tájékozatlan?
"Higgyétek el ha valamit sokáig akarsz már rádhagyák!Ha nem másért,akkor azért,hogy hagyjuk már az ügyet!"
Ez így szánalmas lenne. Én 12 éves korom óta szeretnék egy Harley Davidsont, mindennap gondolok rá, minden barátomnak elmondom mindig. Még sincs meg az a Harley.
"Ideje lenne már felhagyni azzal, hogy mindig kinyaljuk a seggét azoknak, akik ostorral csapkodják a hátunkat. Meg kellene fordulni végre és úgy képentörölni őket, hogy soha többé ne jusson eszükbe bántani a magyart és utána békesség lenne végre.
"
Most már világosan látom, hogy soviniszta vagy. Kár tagadnod.
"Látom tájékozatlan vagy mint belföld,mint külföld hireiröl és történelmileg is! "
legalább magyarul megtanulhatnál, ha már magyarkodni akarsz.
"Vajon erröl mit gondoltok?"
Autonómiát tartanék szerencsésnek. De a "Mindent vissza!!" típusú baromságokat nem szeretném. Tudod te mi lenne, ha a környező népeket is magunkhoz csatolnánk? Nem is beszélve a cigányokról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!