Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Trianon-kérdést még nem kéne...

Trianon-kérdést még nem kéne félresöpörni?

Figyelt kérdés

Szerintem nem!Véleményeket szeretnék hallani,de kérlek benneteket veszekedés nélkül!Legyünk már egyszer összetartók e kérdésben!

Szerintem a triani határrevizió kérdését a magyar politikába és alkotmányba rögziteni kéne.Nem gondolok itt háboróra.De ehhez nekünk jogunk van.Gazdag ország volt az amit elvetek tőlünk,miért nyugodnénk bele?!

Nem kell foglalkozni egyetlen nemzet érzékenységével sem!Ez a mi dolgunk!

A zsidók 2000 év után visszaszerezhettők hazájukat,a szerbektől elvették Koszovót és ők még sem irják alé,sőt benne van az alkotmányukban,hogy elidegenithetetlen része Szerbiának!

Egyszerüen nem kell lemondani róla,mert nem lehetetlen!

2011. máj. 1. 18:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 anonim ***** válasza:
50%
Jaj. Tegyedfel még 200-szor ugyanazt a kérdést!
2011. máj. 1. 18:41
 2/82 anonim ***** válasza:
79%

Én tudom, hogy nem kell lemondani róla.

De mégis mi a terved, amikor a magyarok 80%-a nem is akar beszélni róla, mert nem érdekli őket, 15% akar róla beszélni, de semmi több, 5% pedig tenni is akarna, de mégsem jut el a tettekig, mert nem találják meg egymást?

Azon felül a vezetésünk egy rakás ..., akik annyira szétrohasztják a jelenlegi Magyarországot is, hogy ezzel a szemétdombbal nem hogy a régi területeinket nem tudjuk visszaszerezni, de még a jelenlegieket sem tudjuk lassan megtartani.

2011. máj. 1. 18:43
 3/82 A kérdező kommentje:
Persze minden a politikai vezetéstől függ!Ha az állam vezetői prioritásként kezelnék ezt a kérdést,ha az oktatás olyan volna,ha a média ezt sugallná,akkor bizony a 80% is akarná.Ez attól függ mit mondunk nap mint nap az embereknek.Nem kéne hogy elmuljon nap,hogy erről ne beszéljen a politika.És végül is akarni kell,mert ez jár nekünk jogosan!
2011. máj. 1. 18:52
 4/82 anonim ***** válasza:
50%

Nem állsz hozzá rosszul és nagyon jól gondolkodsz.

Tényleg minden azon múlik, hogy az emberek mit hallanak nap mint nap a környezetükben, mert abban fognak hinni.

De nem tudjuk legyőzni a jelenlegi hatalmi elitet, mert ők is tisztában vannak ezzel és jelenleg sokkal nagyobb befolyásoló tényezővel rendelkeznek, mint mi ketten.

2011. máj. 1. 18:58
 5/82 anonim ***** válasza:
75%

Tegyük fel, hogy megtörténik egy ilyen revízió. De az ott élő emberekkel mit csinálnál? Nem a magyarokra gondolok, hanem a környező népekre. Kitelepítenéd őket, vagy csak szimplán idecsapnád őket hozzánk? Előbbi ártatlan embereket érintene teljesen jogtalanul, utóbbi meg az itteni nacionalistákat. Micsoda hejehujj lenne itt, hogy még ennyi tízezer szlovák, annyi tízezer román, szerb, ukrán lenne az országban.

Arról nem is beszélve, hogy ez milyen feszültségeket gerjesztene. Mert pl. ha én szlovák lennék, és a határ közelében élnék, akkor én nem szeretnék egy másik ország állampolgára lenni, de elköltözni se szeretnék onnan, ahol éltem már x éve.

Ha pl. csak ennek az egy problémának a megoldására van ötleted, várom szívesen, de te is beláthatod, hogy ennek így sok értelme nincs.

2011. máj. 1. 19:00
 6/82 anonim ***** válasza:
52%
Igazából azt kellene csinálnunk, hogy belakjuk a környező országokat magyarokkal, mint ahogy ők elszaporodtak még akkor, amikor azok a mi területeink voltak.
2011. máj. 1. 19:03
 7/82 anonim ***** válasza:
50%

"A kérdező kommentje:

Persze minden a politikai vezetéstől függ"

Ezektől a sz@r politikusbűnözőktől? Ha a Jobbik lehhe hatalmon talán akkor beszélhetnénk a kérdésről.

2011. máj. 1. 19:06
 8/82 anonim ***** válasza:
58%
Bocs: lenne
2011. máj. 1. 19:06
 9/82 A kérdező kommentje:

18:58

Reméljük,hogy nem cak ketten vagyunk...

19:00

Azt hiszem erre a problémára egyszerü a válasz:

kisebségként élnének Magyarországon,mintahogy ma kisebbségként élnek a magyarok a környező országokban nagy számban és még autonomiat sem kapnak.

Nem telpitenék ki senkit,aki el akarna menni elmehetne.Biztos fájna nekik,de nekünk is fájt és fáj!

Ez másképpen nem megy,de nem üldöznénk a kisebségeket,mintahogy szomszédaink teszik azt a mieinkel.

2011. máj. 1. 19:07
 10/82 anonim ***** válasza:
55%

"mint ahogy ők elszaporodtak"

Komolyan, mintha nem is emberekről beszélnél.

Az országunk királyai pedig hosszú-hosszú évszázadokon át olyan politikát folytattak, amik a külföldiek számára kedvező volt, egyrészt megérte ideköltözni, másrészt hívták is őket. Nem hinném, hogy pont az ártatlan emberek tehetnek arról, hogy "elszaporodtak".

2011. máj. 1. 19:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!