Trianon-kérdést még nem kéne félresöpörni?
Szerintem nem!Véleményeket szeretnék hallani,de kérlek benneteket veszekedés nélkül!Legyünk már egyszer összetartók e kérdésben!
Szerintem a triani határrevizió kérdését a magyar politikába és alkotmányba rögziteni kéne.Nem gondolok itt háboróra.De ehhez nekünk jogunk van.Gazdag ország volt az amit elvetek tőlünk,miért nyugodnénk bele?!
Nem kell foglalkozni egyetlen nemzet érzékenységével sem!Ez a mi dolgunk!
A zsidók 2000 év után visszaszerezhettők hazájukat,a szerbektől elvették Koszovót és ők még sem irják alé,sőt benne van az alkotmányukban,hogy elidegenithetetlen része Szerbiának!
Egyszerüen nem kell lemondani róla,mert nem lehetetlen!
"Most már világosan látom, hogy soviniszta vagy. Kár tagadnod."
Amikor az ilyen agyhalottakkal vitatkozok, a legvégén mindig csak annyit bírnak felhozni ellenem, hogy "Te szemét náci vagy, ez már biztos!" és "Te rasszista vagy, ez szánalmas!" és "Te soviniszta vagy, én tudtam!".
Egyszer valami észérvet is fel tudnátok hozni ellenem, vagy csak annyit tudtok ordítani, hogy "Boszorkány! Máglyára!"?
Az autonomia nem elég és meg sem akarják adni!Kezdésképpen kb. a 2 bécsi döntés határait kéne viszacsatolni.Egy ilyen Magyarországban legalább 75%-os volna a magyarság!
aztán majd meglátnánk idővel a többit!
Észérv: nem nyomunk el másokat, továbbá nem ész nélkül követünk mindent ami "nemzeti".
Egyébként: miért van az, hogy mindig észérveket követelsz, mikor kaptál már egy csomó másik kérdésben?
amúgy itt k*rvára nem nácizott le téged senki, a mondandódból kitűnik, hogy felsőbbrendűségi tudatodvan. ezt sovinizmusnak hívják, nem nácizmusnak.
ja és itt egy gyöngyszem Morvai nagyasszonytól:
"Érzed a bőrödön azt a forróságot" - magyarázta például arról a pillanatról, amikor a Gój Motorosok Brüsszelben bőgették a motorjaikat Trianon ellen." na kb. ilyen szintű az okfejtésetek.
Beszéltetek eddig sokmindent, de még mindig nem értem, hogy miért kéne szeretnem azokat, akik lényegében a vesztünket akarják, vagy ha nem is akarják, de öntudatlanul is azt okozzák.
Ezt valahogy soha nem bírtam felfogni. De biztos én tévedek, mint mindig. -.-'
Magamról elmondanám,hogy nem vagyok egyetlen párt szimpatizánsa!Rasszista sem vagyok!Antiszemita sem vagyok,hisz anai ágon zsidó vér is folyik bennem!
Én sem szeretem zsidózást meg a cigányozást!Ilyen tömegekkel nem lehet elérni a végső tervet!
Egészséges nemzeti tudat hive vagyok:Szeretek minden nemzetet,de az enyémet a legjoban!
És én igy azt mondom,hogy trisanont felül kell és felül lehet vizsgálni!csak akarni kell!
Egészséges nemzeti tudat hive vagyok:Szeretek minden nemzetet,de az enyémet a legjoban!
Ez így teljesen rendjén van, csak az a gond, hogy nem csak te vagy a földön, hanem a szomszédos országokban is vannak így gondolkodók. Ennek az el- és visszacsatolósdinak úgyis az lesz a vége, hogy valaki rosszul jár. Ha pl. visszacastolnák a területeket, akkor ugyanúgy lennének ott is tiltakozók, akik ugyanúgy jogosan mondhatnák, hogy kérik vissza a területüket. Ennek nem lenne jó vége. Ez az el- és visszacsatolósdi nem megoldás.
Kérdező: a 75%-os magyarság a 2. bécsi döntés utáni határok között reális célkitűzés. Nagy-Romániában pl. csak 66%-os román többség volt a létrejöttekor.
Más kérdés, hogy minden jog csak akkor létezik, ha elismerik. Megint más kérdés, hogy még ha el is ismerik, esetleg csak erővel (vagy azzal sem) lehet érvényesíteni.
Úgyhogy soha ne mondjunk le a célról, de szokjunk hozzá a gondolathoz, hogy a történelmi magyar területek visszaszerzése egy új honfoglalással egyenértékű feladat. Ehhez nem beszűkült Szálasikra, hanem okos, az erőviszonyokkal számotvető Horthykra, vagy Árpádokra van szükségünk.
"miért kéne szeretnem azokat, akik lényegében a vesztünket akarják, "
te valami rögeszmében szenvedhetsz, ha azt hiszed, hogy minden szlovák, szerb, cigány, zsidó, ukrán, román stb. a vesztedet akarja. Sürgősen orvost javasolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!