Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán elmenekül ha melegszik...

Orbán elmenekül ha melegszik itt a talaj a lába alatt?

Figyelt kérdés

Mert hogy nyárára itt nagy buli alakul ki az 100%.

ÉS BEPÖCCEN A MAGYAR "végre"

2011. márc. 24. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
46%
Ba..tass csak Sverdans, a való életben nem lenne ekkora az arcod, itt nem nagy valami. Én nem s..fejeztelek le, a te stílusod inkább bunkó mint bárkié.
2011. márc. 25. 20:21
 62/70 anonim ***** válasza:
46%
Azt azért érdekes látni hogy mennyien siránkoztok itt ahelyett hogy keresnétek a pénzt meg ilyen Kamumail féle akciókra is van időtök. Persze hogy nem juttok sehova. Ez nem a Fidesz hibája, hanem a saját magatoké. Persze ha ennyi ideje van mindenkinek nyugodtan szórakozzon velem, szeretek jókat nevetni. Szar lehet nektek az élet.....
2011. márc. 25. 20:25
 63/70 anonim ***** válasza:
én speciel most is épp pénzt keresek, de azért kellemes mindig jókat vigadni a vergődéseden ;) de azért most nem megyek bele egy hosszú trollkodásba, bármennyire is vágysz rá.
2011. márc. 25. 21:10
 64/70 anonim ***** válasza:

Neked fizetnek, hogy írogatsz ide?

Furcsa néha úgy veszem észre, hogy néhányan egész nap fent vannak ezen az oldalon. Ezek az emberek fizetett kommentelők?

2011. márc. 25. 21:41
 65/70 anonim ***** válasza:
100%
Elképesztő ami itt zajlik ezen a fórumon. Vagdalkozás, sértegetések, nagyképű beszólások, stb. Nem értem a 45 % - os megnyilvánulásait sem, én is leírhatnék magamról nagyon sok mindent, de én úgy gondolom hogy aki tényleg nagy tudással bír és nagyon jól él az nem fog itt nagyzolni, mint ahogy én sem teszem sehol. Kamumail viszont okosan taktikázik, és nem is trágár. Üzenném a hozzám hasonlóan jól élő emberkéknek hogy a kérdésre válaszoljanak, ne a saját keresetüket reklámozzák minden oldalon, mert én úgy gondolom hogy ha tele is van az illető pénzzel, valami elképesztő kisebbségi komplexus gyötri. Az igazi munkából jól élő emberek meg nem cinikusak, ellentétben a csalók, bűnözők csapataival. Ők szeretik hangoztatni hogy mennyi pénzük van, mert semmi munkával érték el. A kérdésre válaszolva nincs még olyan helyzet az országban hogy bepöccenjen a magyar. Ha három évig nem lesz javulás akkor akik ma nem tudnak elhelyezkedni legfeljebb leváltják a kormányt, de sokkal előrébb akkor sem jutnak, mert ekkora hiányt nem lehet egy pártnak sem leküzdeni pár éven belül. És ezért is sajnálom a mai értelmes fiatalokat, mert az én korosztályomnak még volt lehetősége hogy elérjen oda ahova szeretett volna, de a mai srácoknak már jóval nehezebb, hacsak nincs a háttérben egy jómódú szülő vagy esetleg őstehetség az illető. Én már lassan 50 éves leszek, higgyétek el hogy normális hangnemben sokkal emberibb egy beszélgetés.
2011. márc. 25. 21:52
 66/70 anonim ***** válasza:

"Neked fizetnek, hogy írogatsz ide?

Furcsa néha úgy veszem észre, hogy néhányan egész nap fent vannak ezen az oldalon. Ezek az emberek fizetett kommentelők?"

haha, vicces lenne :D de szerintem hamar megunnám.

Amikor írtam a kommentemet, akkor kezdtem bele épp egy skype konferenciába egy ismerősömmel meg két emberkével mint megrendelőkkel. webprogramozó vagyok, és beszéltük éppen az üzleteket. gyakorlatilag ez is a meló része, a meeting amit a megvalósítás követ. Amikor egy már meglévő üzletet tárgyalok a felekkel, akkor gyakorlatilag ugyanúgy pénzt keresek mint amikor a programot fejlesztem.

Illetve sokszor éppen dolgozom, amikor pihenésképp írok ide, tehát ezekre gondoltam, nem bérkommentelésre.

2011. márc. 25. 22:02
 67/70 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 59%"

Köszi a dicséretet.

Szó mi szó, valóban sokszor trágár vagyok, itt most nem voltam komolyabban. Sokszor volt, hogy normálisan beszéltem valakivel, de amikor a 4. komment után is a hülyeséget hajtogatja, akkor elpattan valami.

Nagyon jól írtad a komplexust, ezt én is sokszor mondtam az ilyen kommentelőnek.

Viszont ez a magát gazdagnak mondó kommentelő nagyon valószínű, hogy hazudik mint a vízfolyás.

úgyis csökkenni fog a százaléka, és akkor egy fél percnyi nevetést eredményez nekem, ez pedig jó.

a válaszodra reagálva:

a gond, hogy a jelenlegi kormányt nem tuti, hogy le lehet majd váltani rendesen ha gond lesz. Ha új párt alakulna, akkor simán ki tudják csinálni a hatalmukkal, ala 2/3.

2011. márc. 25. 22:18
 68/70 anonim ***** válasza:
46%
59 százalékosnak : És miből gondolod hogy én csaló vagyok? Úgy látom te sem élsz rosszul, akkor inkább mellém kellene állnod nem pedig az ilyen Kamumail félékhez. Ő csak szimplán utálja azokat akik többre vitték mint ő. Téged is utálna ha személyesen ismerne szerintem. Itt nem bírják a jómódú embereket elviselni. Kisebbségi komplexusuk nekik van.
2011. márc. 25. 22:57
 69/70 anonim ***** válasza:
Nem attól utálnak valakit ha sikeres és gazdag, hanem attól ha lenéz mindenkit és többre tartja magát annál is aki okosabb ugyan csak még nem jött neki össze az élet valamiért. Van egy sebész barátom aki naponta ment meg embereket mindezt 200 ezer havi nettóért!!!! Ezért fogadja el a hálapénzt, mert nem kap rendes fizetést a munkájáért. Téged is megmentene, még akkor is ha tudná hogy lenézed és egy vasat sem adnál neki, mert ez a hivatása. Tudod nem minden segélyen élő nem akar dolgozni, persze vannak olyanok is, de nem mindegyik. Szállj le a Földre, és adakozz a rászorulóknak, gyerekeknek, ahogy én is teszem, és talán kapsz majd megváltást még Kamumail- től is, aki ugye szívből gyűlöl engem szerinted. Én mindenesetre nem díjazlak.
2011. márc. 26. 00:44
 70/70 anonim ***** válasza:
nem gyűlölök én innen senkit sem. egyszerűen van akit szánalmasnak és nullának tartok, ennyi.
2011. márc. 26. 11:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!