Orbán elmenekül ha melegszik itt a talaj a lába alatt?
Mert hogy nyárára itt nagy buli alakul ki az 100%.
ÉS BEPÖCCEN A MAGYAR "végre"
Neked fizetnek, hogy írogatsz ide?
Furcsa néha úgy veszem észre, hogy néhányan egész nap fent vannak ezen az oldalon. Ezek az emberek fizetett kommentelők?
"Neked fizetnek, hogy írogatsz ide?
Furcsa néha úgy veszem észre, hogy néhányan egész nap fent vannak ezen az oldalon. Ezek az emberek fizetett kommentelők?"
haha, vicces lenne :D de szerintem hamar megunnám.
Amikor írtam a kommentemet, akkor kezdtem bele épp egy skype konferenciába egy ismerősömmel meg két emberkével mint megrendelőkkel. webprogramozó vagyok, és beszéltük éppen az üzleteket. gyakorlatilag ez is a meló része, a meeting amit a megvalósítás követ. Amikor egy már meglévő üzletet tárgyalok a felekkel, akkor gyakorlatilag ugyanúgy pénzt keresek mint amikor a programot fejlesztem.
Illetve sokszor éppen dolgozom, amikor pihenésképp írok ide, tehát ezekre gondoltam, nem bérkommentelésre.
"A válasz írója 59%"
Köszi a dicséretet.
Szó mi szó, valóban sokszor trágár vagyok, itt most nem voltam komolyabban. Sokszor volt, hogy normálisan beszéltem valakivel, de amikor a 4. komment után is a hülyeséget hajtogatja, akkor elpattan valami.
Nagyon jól írtad a komplexust, ezt én is sokszor mondtam az ilyen kommentelőnek.
Viszont ez a magát gazdagnak mondó kommentelő nagyon valószínű, hogy hazudik mint a vízfolyás.
úgyis csökkenni fog a százaléka, és akkor egy fél percnyi nevetést eredményez nekem, ez pedig jó.
a válaszodra reagálva:
a gond, hogy a jelenlegi kormányt nem tuti, hogy le lehet majd váltani rendesen ha gond lesz. Ha új párt alakulna, akkor simán ki tudják csinálni a hatalmukkal, ala 2/3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!