Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán elmenekül ha melegszik...

Orbán elmenekül ha melegszik itt a talaj a lába alatt?

Figyelt kérdés

Mert hogy nyárára itt nagy buli alakul ki az 100%.

ÉS BEPÖCCEN A MAGYAR "végre"

2011. márc. 24. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
100%
HA elolvasod nem azt írtam, hogy ennyit fizetnek azt írtam ennyit visz haza, mivel a főnökség nem fizeti az útiköltséget és a kajapénzt, de bent enni nem lehet, így a fennmaradó 15 ezer ere megy el. Nem hatásvadász a dolog, hanem igaz, mert én könyvelek nekik, tehát tudom, és örülhet, hogy van munkája, mert vidékről jár be és közelebb nem talált munkát. Szóval ez marha messze van a hatásvadászattól, csak az ilyen dolgokról senki nem beszél hangosan csak elpusmogják. De ha szerinted ez hatásvadász, csak a közvetlen környezetemből kb 10-et tudok még neked felsorolni, ahol ugyanilyen hatásvadász életkörülmények vannak.
2011. márc. 24. 23:55
 32/70 anonim ***** válasza:
28%
és ingyen könyvelsz nekik?
2011. márc. 25. 00:02
 33/70 anonim ***** válasza:
100%
Nem elüzleteljük a dolgot, mivel egyedülálló anya vagyok és vannak dolgok, amiket, nem vagyok képes egyedül megoldani, akkor ők szoktak segíteni, például egy-egy szerelés, egy kis bútor cipelés. Mondjuk ez nem ide tartozik. Bár ha semmit nem segítenének, akkor is megtenném nekik ingyen, mert gyerekkori barátok vagyunk a férjjel, szóval igen ingyen könyvelek nekik.
2011. márc. 25. 00:40
 34/70 anonim ***** válasza:
15%

"Amúgy persze, elmenekül. Hisz ki szeret zárlatos padlófűtésen ácsorogni?"

Egy padlófűtés hogy lehet zárlatos te analfabéta?

2011. márc. 25. 05:58
 35/70 anonim ***** válasza:
39%

" Ezeknél a cigaretta meg az alkohol a prioritás értékű, nem látnak tovább."

Mindkettő az alap ellátmányba tartozik. Hadiállapotban különösen. Az hogy neked elég ha löknek egy pohár vizet egy szelet penészes kenyérrel a te dolgod, te igénytelen barom.

2011. márc. 25. 06:01
 36/70 anonim ***** válasza:

"Mennyire buta emberek is élnek ebben a országban..."

Elég lett volna egyes számban írnod.

2011. márc. 25. 06:02
 37/70 anonim ***** válasza:
90%

"és milyen 12 órás munka az ahol minimálbért se fizetnek? szerintem semmilyen, eltúlzott hatásvadász az írásod"

Soha ne hazudj, mert hiteltelenné tesz.

2011. márc. 25. 06:03
 38/70 anonim ***** válasza:
24%

"Mindkettő az alap ellátmányba tartozik. Hadiállapotban különösen. Az hogy neked elég ha löknek egy pohár vizet egy szelet penészes kenyérrel a te dolgod, te igénytelen barom."

szóval te kiegyeznél egy pohár vízzel egy szelet penészes kenyérrel egy doboz cigarettával és egy doboz sörrel? akkor most ki az igénytelen?

2011. márc. 25. 06:42
 39/70 anonim ***** válasza:

hajj istenem, már megint egy multigazdag válaszoló :) Volt itt már nagyon rég tésztagyáros, volt itt gyárember aki baromi nagy dolgot vitt véghez, volt itt egy halom sikeres vállalkozó, és egy halom ilyen több millát kereső agyonkvalifikált ember.

Egy valami volt bennük igazán közös a nagy arcon kívül, és pedig az, hogy a hozzászólásaiknak a 80%-a arról szólt, hogy bizonygatni akarták, hogy ők mennyit keresnek vagy mennyire nagy és ügyes emberek, ahogy itt is, vagy 2-3x leírja, hogy ő perfektül beszél 5 nyelvet és fél millát keres. Ismétlés rulz. Amikor valaki pontosan ugyanazokat a szavakat ismétli el újra és újra, akkor az jelent valamit.

persze lehet, hogy tényleg fél millát kereső csávóról van szó, de ha így is lenne, akkor is hülye mint a segg.

2011. márc. 25. 08:40
 40/70 anonim ***** válasza:
jah látom ebben a topicban csak egyszer van leírva ugyanaz a sablonszöveg mint a többi másikban :)
2011. márc. 25. 08:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!