Orbán elmenekül ha melegszik itt a talaj a lába alatt?
Mert hogy nyárára itt nagy buli alakul ki az 100%.
ÉS BEPÖCCEN A MAGYAR "végre"
egye fene, adok neked bizonyítási lehetőséget. arra kérek minden kommentelőt, hogy serényen pontozza le a topicban ezt a 45%-os milliomos csávót. Vagy fel, tökmind1, de akkor mindenki le vagy felfele pontozzon. Ez nagyon fontos. Változtassunk rajta 1%-ot.
Egy régi topicban ahol a gyáremberrel vitatkoztam, megjelent a másik kamunickjén oltogatni, és le is bukott, nos ott is 45% -os (most).
ha az itteni kommentelőnek csökken (vagy nő) a százaléka és annak a másik régi kommentelőnek is, akkor egyértelműen lebukott újra:)
"""hát persze hogy nem elég havi 120 ezer ha havonta 30 ezer elmegy cigire 20 ezer elmegy kocsmára... ezt nem
szükségletnek nevezik jobb helyeken, hanem függésnek
Te egy ostoba okoskodó barom vagy sajnos.
120e ből ha nem iszik nem dohányzik, sőt levegőt is lábújhegyen vesz valaki, akkor is csak vegetál.
Legalább 200-250e nem kellene lennie a szaki fizunak, hogy egyátalán a gazdaság működjön. " ha már az embert nem is nézzük"
Szarkasztikus Ákos válasza:
te meg egy fizetését keveslő szakmunkás nem igaz?
Te nem szarkasztikus vagy hanem ostoba.
Én nem 120e keresek, mert a magam ura vagyok és mellesleg építész. De ha a társadalom nagyrésze anyagi gondokkal kűzd, akkor én is szívom a fogam, mert nincs elég megrendelésem.
"Valószínű hogy kiírok egy kérdést ahol értelmes, művelt, sikeres emberek hozzászólásait várom"
Aki nem sikeres az bizonyára nem művelt vagy értelmes, ugye?
Beképzelt f@szfej vagy te annyi szent. Ja és én viszonylag elégedett vagyok az életemmel. Ez egy politikai fórum. Itt mindenki fikáz mindenkit. Nem csak nyalunk az általunk favorizált pártoknak. Aki mégis ezt tenné azt kötelességemnek érzem b@sztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!