Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán elmenekül ha melegszik...

Orbán elmenekül ha melegszik itt a talaj a lába alatt?

Figyelt kérdés

Mert hogy nyárára itt nagy buli alakul ki az 100%.

ÉS BEPÖCCEN A MAGYAR "végre"

2011. márc. 24. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 csapacsupa ***** válasza:
29%

Nyárára? Schmittmagyarul tanul a kérdező? ;)

Amúgy persze, elmenekül. Hisz ki szeret zárlatos padlófűtésen ácsorogni? Őrültség lenne.

2011. márc. 24. 22:23
 22/70 anonim ***** válasza:
egyébként ki használ nyáron padlófűtést?
2011. márc. 24. 22:27
 23/70 csapacsupa ***** válasza:
44%
Előző: Ne magyarázd tovább nekik. Én már az elejétől fogva röhögtem, mert nem értik mit mondasz. Ezeknél a cigaretta meg az alkohol a prioritás értékű, nem látnak tovább.
2011. márc. 24. 22:28
 24/70 anonim ***** válasza:
41%

A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:37

Halomra, öreg, halomra a fajtádat.

2011. márc. 24. 22:41
 25/70 anonim ***** válasza:
37%
Mennyire buta emberek is élnek ebben a országban...
2011. márc. 24. 22:50
 26/70 anonim ***** válasza:
86%

Nem lesz itt semmi, mert a magyar birka én meg egyedül nem csinálhatok forradalmat.

Egyébként elmondanám, hogy sokkal több olyan ember van, aki sem élvezeti cikkre, sem rendes ételre nem tud költeni, mert nem jut rá. Senki nem mondta, hogy mindenki keressen fél millió forintot havonta, de ha mindenki aki dolgozni akar szakmájában munkához jutna és a munkájával egyenesen arányos bért kapna, sokkal szebb ország lennénk. Egy gyári munkás nyilván nem fog 300-400 ezret keresni, de azért vicc, hogy 12 órás munka után hazavisz 70-et, amiből a másfél szobás lakás fenntartása 50ezer, és ha esetleg még családja is van mondjuk feleség egy gyerek, akkor fennmaradó 20 ezret befizeti az iskolában, bérletre és már nem is maradt. Ha szerencséje van és a feleség dolgozik, aki esetleg 80 ezret visz haza, akkor az akciós termékekből bevásárol, esetleg a család minden tagjának szüksége van egy tavaszi cipőre és hoppá már ki is kell számolni, hogy mennyit költhet naponta, hogy ne haljanak éhen a hónap végén. De a birka magyar még mindig lázong, mert nincs, aki a másik irányba vezesse őket, csak Orbánország felé, van járás kitaposva.

2011. márc. 24. 23:37
 27/70 anonim ***** válasza:
61%
*De a birka magyar még mindig NEM lázong!
2011. márc. 24. 23:39
 28/70 anonim ***** válasza:
12%
Nyáron biztos melege lesz, főleg ha 40 fok körül lesz a hőmérséklet. Más miatt nem hiszem, mivel ő ma az egyetlen politikus aki képes rendet tenni az országban. Egyetértek a 41 % -os válaszolóval, nekem ugyanis van két diplomám, 5 nyelvet perfektül beszélek, és meg is keresem a havi több mint félmilliót nettóban. Tudással mindez nem lehetetlen, csak anélkül. És az én szomszédom is mindig azt mondja a gyerekének hogy bocs kisfiam de nincs most pénzem neked csokit venni, miközben közel 40 ezret hagy ott havonta a kocsmában. Már csak ezért is van igazság abban amit az általam említett válaszoló írt. 35/F
2011. márc. 24. 23:44
 29/70 anonim ***** válasza:
0%
és milyen 12 órás munka az ahol minimálbért se fizetnek? szerintem semmilyen, eltúlzott hatásvadász az írásod
2011. márc. 24. 23:44
 30/70 anonim ***** válasza:
16%
Rityu Sándor, erre mondják azt mifelénk, hogy: "ÁLMODIK A NYOMOR".
2011. márc. 24. 23:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!