Orbán elmenekül ha melegszik itt a talaj a lába alatt?
Mert hogy nyárára itt nagy buli alakul ki az 100%.
ÉS BEPÖCCEN A MAGYAR "végre"
1: A fidesz változatlanul a legnagyobb párt az országban.
2: Nem látok olyan okot, ami miatt nyárra "bepöccenne a magyar"
3: Jól sejtem, hogy valami újnyilas vagy, aki azt hiszi, hogy hirtelen megnő a pártja ligetimitációja, vagy esetleg hatalomra kerülnek választás nélkül, ha vér folyik?
Szerintem nem lesz itt nyáron semmi.
Ha már a Fidesz megkapta a 2/3-ot, várjuk meg, hogy mit hoz ki belőle...
Az mszp meg egyszerűen csak fél a változásoktól. Mert esetleg van aki jobban ért a dolgokhoz, mint ők...
"Mert hogy nyárára itt nagy buli alakul ki az 100%. "
és ugyan mire fel pöccenne a magyar?
1: A fidesz változatlanul a legnagyobb párt az országban.
Egyenlőre, jobbhíján, erőteljesen morzsolódva, csak hogy néhány kifejezéssel illessem az 1: pontodat
2: Nem látok olyan okot, ami miatt nyárra "bepöccenne a magyar"
Mert nem jársz kelsz az országban, és nem tudod mi is zajlik sok településen. Megnyirbált segélyek " munka nuku"
lefelezett segélyek, járnak a falujegyzők és a kerítés ramaty már meg is vonják a segélyt, és akkor nem csak kerítés nem lesz hanem éhség rablás is.
Nyáron 500Ft/l lesz a benya aminek ugy van hatása mindenre, 300 a kenyér és stb stb stb miközben a munkanélküliség emelkedik a jövedelmek csökkennek stb
Tényleg nem látsz semmit?
3: Jól sejtem, hogy valami újnyilas vagy, aki azt hiszi, hogy hirtelen megnő a pártja ligetimitációja, vagy esetleg hatalomra kerülnek választás nélkül, ha vér folyik?
Nem.
Én cigány zsidó és magyar keverék vagyok, ami ugye messze esik a nyilasoktól.
és ugyan mire fel pöccenne a magyar?
Mert akkora életszínvonal romlása lesz a ma sem bővelkedőknek hogy elpattan a húr.
Eddig a társadalom 10-15% ána voltak ténylegesen kenyér gondji. Ebből nyárvégéra 30-35% lehet.
A válasz írója 41%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:56
Állítólag a Fidesz félmillió szavazót vesztett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!