Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán elmenekül ha melegszik...

Orbán elmenekül ha melegszik itt a talaj a lába alatt?

Figyelt kérdés

Mert hogy nyárára itt nagy buli alakul ki az 100%.

ÉS BEPÖCCEN A MAGYAR "végre"

2011. márc. 24. 21:35
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
31%

1: A fidesz változatlanul a legnagyobb párt az országban.

2: Nem látok olyan okot, ami miatt nyárra "bepöccenne a magyar"

3: Jól sejtem, hogy valami újnyilas vagy, aki azt hiszi, hogy hirtelen megnő a pártja ligetimitációja, vagy esetleg hatalomra kerülnek választás nélkül, ha vér folyik?

2011. márc. 24. 21:37
 2/70 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem el. Most nagyon rossz időpontot fogott ki, az MSZPnek még sikerült rommá szopatni a jónépet, de már kezdenek ébredezni. Orbán egészen biztos, hogy nem lesz hosszúéletű.
2011. márc. 24. 21:41
 3/70 anonim ***** válasza:
15%
Igen, ha esetleg tönkremenne a padlófűtése, és túlmelegíti a talajt, akkor valószínű, h kimenekül a fürdőszobából, ezt jól látod!
2011. márc. 24. 21:41
 4/70 anonim ***** válasza:
90%
Most nyárra még nem lesz semmi.Ha majd merészebb lesz és nem csinálja olyan óvatosan a dolgokat mint most akkor 2 év múlva nagyobb lehet a felháborodás,de még most biztos nem.
2011. márc. 24. 21:44
 5/70 anonim válasza:
18%

Szerintem nem lesz itt nyáron semmi.

Ha már a Fidesz megkapta a 2/3-ot, várjuk meg, hogy mit hoz ki belőle...

Az mszp meg egyszerűen csak fél a változásoktól. Mert esetleg van aki jobban ért a dolgokhoz, mint ők...

2011. márc. 24. 21:46
 6/70 anonim ***** válasza:
37%

"Mert hogy nyárára itt nagy buli alakul ki az 100%. "

és ugyan mire fel pöccenne a magyar?

2011. márc. 24. 21:49
 7/70 A kérdező kommentje:

1: A fidesz változatlanul a legnagyobb párt az országban.

Egyenlőre, jobbhíján, erőteljesen morzsolódva, csak hogy néhány kifejezéssel illessem az 1: pontodat

2: Nem látok olyan okot, ami miatt nyárra "bepöccenne a magyar"

Mert nem jársz kelsz az országban, és nem tudod mi is zajlik sok településen. Megnyirbált segélyek " munka nuku"

lefelezett segélyek, járnak a falujegyzők és a kerítés ramaty már meg is vonják a segélyt, és akkor nem csak kerítés nem lesz hanem éhség rablás is.

Nyáron 500Ft/l lesz a benya aminek ugy van hatása mindenre, 300 a kenyér és stb stb stb miközben a munkanélküliség emelkedik a jövedelmek csökkennek stb

Tényleg nem látsz semmit?

3: Jól sejtem, hogy valami újnyilas vagy, aki azt hiszi, hogy hirtelen megnő a pártja ligetimitációja, vagy esetleg hatalomra kerülnek választás nélkül, ha vér folyik?

Nem.

Én cigány zsidó és magyar keverék vagyok, ami ugye messze esik a nyilasoktól.

2011. márc. 24. 21:52
 8/70 A kérdező kommentje:

és ugyan mire fel pöccenne a magyar?

Mert akkora életszínvonal romlása lesz a ma sem bővelkedőknek hogy elpattan a húr.

Eddig a társadalom 10-15% ána voltak ténylegesen kenyér gondji. Ebből nyárvégéra 30-35% lehet.

2011. márc. 24. 21:55
 9/70 anonim ***** válasza:
0%
miféle erőteljes morzsolódásról beszélsz? az LMP erősödött csupán a választások óta a parlamentbe be nem került pártok népszerűsége csökkent
2011. márc. 24. 21:56
 10/70 anonim ***** válasza:
85%

A válasz írója 41%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:56

Állítólag a Fidesz félmillió szavazót vesztett.

2011. márc. 24. 21:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!