Orbán elmenekül ha melegszik itt a talaj a lába alatt?
Mert hogy nyárára itt nagy buli alakul ki az 100%.
ÉS BEPÖCCEN A MAGYAR "végre"

"a parlamentbe be nem került pártok népszerűsége csökkent"
A fideszé meg nulla alá esett.

"Állítólag a Fidesz félmillió szavazót vesztett."
Annál azért lényegesen többről tudok.

"Annál azért lényegesen többről tudok."
megkérdeztél minden állampolgárt?

"miféle kenyérgond? saját tapasztalat, hogy aki nekem eddig kenyérgondról beszélt annak mindig volt cigije, egy sör sose drága a zinternet meg alap dolog..."
És szerinted az magától értetődő. hogy akinek ezek mind megvannak annak még telik kenyérre is? A te logikád szerint akkor akinek fürdőszobája van biztos telik szappanra is, akinek disznóóla annak disznóra is, akinek garázsa, autóra is. Logikus ember vagy. :D

"És szerinted az magától értetődő. hogy akinek ezek mind megvannak annak még telik kenyérre is? A te logikád szerint akkor akinek fürdőszobája van biztos telik szappanra is, akinek disznóóla annak disznóra is, akinek garázsa, autóra is. Logikus ember vagy. :D"
Valóban, aki élvezeti cikkekre tud költeni kajára miért nem? egy doboz cigi ára 600-700 forint ebből szerintem nem csak kenyeret lehet venni, hanem még felvágottat is rá

"Hol írtam ilyet idióta? A többről tudok azt jelenti többről nem azt hogy mindről! Köcsög!"
és honnan tudod ki kire szavazna köcsög? tán varázsgömböd van amit belelát az emberek fejébe?

Nem lesz itt semmi nyáron. Nem veszitek észre, hogy állandóan ezt hajtogatjátok? "majd ősszel kimennek az emberek az utcára" "nem baj, majd az önkormányzati választások után" "juj alkotmánybíróság jogai? na ezért már biztos kivonulnak az emberek" "na majd januárban, amikor kevesebb lesz a fizetésük" "na majd februárban, amikor bejelentik a megszorításokat" "de jövőhónapban már biztos, mert elvették a nyugdíjakat" "majd március 15-én lesz aztán Orbán takarodj!" "nyáron jön a nagy buli, végre bepöccenünk!"
Szánalom.
A válasz írója 41%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:05
Veled nagy gond van.
Szerinted aki a parizeren és a disznósajton kívül mást is akar enni az fogjabe a pofáját és ne dőzsöljön!
Aki nem akar rabszolga droid lenni az már újgazdag?

"Veled nagy gond van.
Szerinted aki a parizeren és a disznósajton kívül mást is akar enni az fogjabe a pofáját és ne dőzsöljön!
Aki nem akar rabszolga droid lenni az már újgazdag?"
velem van nagy gond? arról volt szó, hogy akinek napi több doboz cigit elfüstöl az ne hisztizzen hogy nincs pénz kenyérre, mert igen is le lehet mondani bizonyos dolgokról ha az éhezés és a kilakoltatás fenyeget. dőzsölni akarsz? és mire fel? három reáldiplomád van és nem telik kenyérre ugyan már ne nézzük már egymást hülyének...(ha meg nincs akkor ne akarj már milliós fizetést érettségire meg szakmunkásképzőre meg büfészakra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!