Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én nem értem ezt?

Csak én nem értem ezt?

Figyelt kérdés
Miért a Ferihegyi Repülőtér átnevezése, Elvis díszpolgárrá avatása, a vármegyék visszaállítása, a köztársaság eltörlése és az országnév megváltoztatása a legfontosabb a jelenlegi helyzetben, és miért nem a gazdaság újjáélesztése?
2011. márc. 17. 22:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

Egy kormányprogram megítélésének nem a személyes szimpátia vagy mittom én milyen érzelem kéne legyen az alapja. Ha az alapján választunk és sajnos az alapján legtöbben akkor rég megette a fene az egészet.

Persze , h saját embereiket ültetik be a vezető pozíciókba ahova csak lehet , te se bíznád a konkurenciára a cégedben lévő tisztségeket.Ez logikus .Nem is értem mi evvel a probléma.Mindenhol ezt csinálja a hatalmon lévő kormány ha megteheti.

Szerintem pedig az a vicc amikor a Bajnai vezette autóbusz száguld a szakadék felé tele népekkel és még akkor is azon töri a fejét , h lophatná ki belőle a rádiót:)

Mert a viccekben ott lapul az igazság amiket nem illene vagy nem tanácsos kimondani másképp.

2011. márc. 18. 00:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A diktatúrák nem egy esetben a nép üdvrivalgásával jöttek létre. Bár nem hiszem, hogy az Eu-ban ez megtörténhet, de ez nem azt jelenti, hogy a demokrácia minőségét nem lehet vmilyen módon rangsorolni. A miénk pedig elég szar minőségű jelen pillanatban, ráadásul csökkenni látszik
2011. márc. 18. 00:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Állatfarm (Orwell)

Ahogy egy előttem szóló írta.

Idősebbek is elolvashatják, akkor még nem volt köt. olv.

2011. márc. 18. 08:33
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Theroux

Azokat a megszorító intézkedéseket, amiket a saját adóreformjuk miatt kénytelenek végrehajtani.

Attól, hogy a magasabb jövedelemmel rendelkezők pár százezer forinttal több nettót kapnak, nem lesz több munkahely, viszont több százmilliárddal megvágja a költségvetést.

Ezt a költségvetési lyukat foltozzák azzal, hogy csökkentik a szociális támogatásokat, a közmunkára kiszabható pénzeket, a munkanélküli járandóságokat stb...

Persze lehet azt mondani, hogy a fidesz az új adórendszerrel megteremtette a lehetőséget százcsillió új munkahely létrejöttéhez, és most már csak az ingyenélőket távolítják el a rendszerből, de ez mese habbal.

Túl magasak a járulékterhek a magas foglalkoztatottsághoz, amit egyébként a fidesz emelt tavaly, és túlságosan leamortizálták a középosztályt, hogy vállalkozásokat indítsanak, mert egyébként nem a leggazdagabbak fognak munkahelyeket teremteni, ők a már meglévő cégükből vesznek majd fel esetenként magasabb osztalékot, vagy a munkahelyükről hoznak haza több nettót, amit döntően luxuskiadásokra költenek majd. Az összes adószakértő, közgazdász , szociológus ezt mondja aki nem narancs. Új vállalkozásokat a középosztály hozhatna létre, ami új munkahelyeket teremtene, de erre a jelenlegi jogi, gazdasági környezet tökéletesen alkalmatlan. Nem is beszélve az egyébként alapvetően rossz Új Magyarország fejlesztési tervből helyesírási, és logikai hibákkal összeollózott pályázati rendszerről, aminek nagy részét országos cimbiknek fognak kiosztani.

2011. márc. 18. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!