Én értem, hogy az index liberális, de tényleg ennyire nincs nemzeti érzés a liberálisokban?
Mi a probléma???
A burkolt magyargyűlölet, mint a Heti Hetesben...
"A burkolt magyargyűlölet"
ha valami sz@r, az sz@r. Nincs ebben semmiféle magyargyűlölet. (A Heti hetes-re már nem esküdnék meg)
A cikkben semmi olyan nem volt amin háborognod kéne. A szám tényleg elég középszerű, annak is az alsó fele, ez van.
Halkan megjegyezném, ha a kutyagumit trikolóros szalaggal átkötjük és azt kiabáljuk, hogy csokitorta attól még kutyagumi marad. Ez nem a nemzeti érzés megsértése, hanem a valóság kimondása.
Én nemzeti érzelmű vagyok, de sztem is hülye vagy. Ebben most mi a magyargyűlölet?
Ilyen szinten abba is beleköthetnél, hogy hogy merészeli egy olyasvalaki képviselni Magyarországot, akinek Wolf a vezetékneve...elvégre az sem magyar név.
Meg figyelj, gondolkodj el egy picit: egy húszadrangú zenei vetélkedőnek (amit én például nem is nézek) mi a franc köze van a nemzeti érzülethez? Hűha, nem szurkolok a magyar nótáslánynak, akkor már biztos rossz magyar vagyok én is...az eszem megáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!