Én értem, hogy az index liberális, de tényleg ennyire nincs nemzeti érzés a liberálisokban?
09:44
ugyan miért dolgoznának a nemzeti érzület ellen? az más kérdés, hogy a turbomagyarizmust nem csípik esetleg, na de az más téma, és tán érthető is
10:40
Mert most vagy úgy gondolod hogy a magyar nép érdekei elsődlegesek számodra más népek érdekeivel szemben, akkor nemzeti érzelmű vagy, vagy pedig úgy gondolod hogy a magyarok érdekei másodlagosak számodra, akkor liberális kozmopolita vagy. A kettő ugye kizárja egymást, mert most vmi vagy fontos számodra vagy nem.
Az abaj veletek, hogy aki nem veletek együtt béget, az már magyargyülőlő. Tudod ki volt a leghíresebbliberális (bizonyos kitvételektől eltekintve)? maga Jézus
szeresd felebarátodat
a liberalizmusnak az a léynege, hogy elfogadom, hogy te más vagy, nem az én klónom, mást gondolsz mint én, és ehhez jogod is van, mindeaddig amig az én jogaimat nem korlátozod
ergo élni, és élni hagyni
de ez nem jelenti azt, hogy midnent megetehetsz, mivel akkor mások jogai sérülnek, ergo pl. nem lophatsz, de nyugodtan buzulhatsz, igaz velem nem, ha én azt nem akarom
érted?
a hazfiság szerintem meg nem abból áll, hogy mennyire magyarkodsz, meg vered a melled, meg mit veszel fel, hanem abban: mit teszel
nem csalsz adót,
ápolod a magyar hagyományokat,
nem szaladsz világgá, ha magyar népzenét hallasz valahol,
rendesen dolgozol, és nem csak a segélyre vársz,
nem veszel fel segélyt, ha nem vagy rászorulva,
nem msáokat okolsz a saját hibáidért,
támogatod a szegényeket,
és még sorolhatnám
ez az igazi hazafioság, nem az amikro csak beszélsz róla
Aki liberális, az miért törvényszerűen sznob is? Miért fikázza a tolerancia bajnok a giccses közízlést?
A liberáliok fajilag ennyivel kifinomultabb ízléssel rendelkeznek, vagy csak ők úgy gondolják úgy, hogy az ízlésük is más, és magasabb rendű kell legyen, hiszen ők maguk mások, és magasabb rendűek, mint a tömegek?
De ha így gondolják is, miért nem tartják meg maguknak a véleményüket a tolerancia jegyében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!