Nem értem, felokosítanátok? A Fidesz kormánynak március 15-ig mit kell csinálnia és megvalósítania? Tolják maguk előtt a problémákat?
Az utcai duhajkodás idén a résztvevők,szervezők kormányra kerülése miatt átmenetileg elmarad.
A kellemetlenségért elnézésüket kérjük.
Ákos: mondjuk balhézni is elmennék, hátha kilövik a szemem - de komolyabban:
elolvastam a Matolcsy bejelentést és csak felülvizsgálja, kidolgozza, elkészül (július 1-ig, december 31-ig) szavakat találtam benne, ez még mindig csak a terv?
Miért elégedetlenkedsz? Az elmúlt 8-9 hónapban elvoltak foglalva a hatalom megerősítésével. Ennyi idő kellett ahhoz,hogy eldöntsék,mit is kellene csinálni? A határidőkig pedig kidolgozzák azt,is hogyan és mennyit csináljanak meg bármit is a tervekből?
Lassú munkához idő kell. Kérdés csak az,hogy a piac mit fog szólni hozzá? Az eddigi megszólalások sem túlságosan kedvezők. Hiányolják belőle a konkrétumokat!
ma 20:51
Igen, ezek csak tervek. Ugyanúgy, ahogy mondjuk tavaly szeptemerben az az adórendszer is "csak terv" volt, ami január 1. óta viszont érvényben van.
Tudod, először minden csak terv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!