Mit vártok március 15-én? Tüntetés lesz vagy ünnepség?
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 19:22
1/16 anonim válasza:
Már feltettem ezzel kapcsolatba egy kérdést.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__1604..
3/16 anonim válasza:
A normálisabbja kimegy tüntetni, mert tudják, hogy Magyarország még mindig idegen megszállás alatt van, az agymosottak meg mennek ki éjjenorbánozni.
6/16 anonim válasza:
Mivel a szkinhedeknek kinőtt a hajuk és maguk ellen nem érdemes kukátgyújtogatni,így nem lesz tüntetés.
7/16 anonim válasza:
Orbán tart egy beszédes aminek köze nincs márc.15-höz,mint mindig,fényezi egy kicsit magát meg a fideszt,kb.ennyi.
sztem nem lesz tüntetés
8/16 BlackSword válasza:
Legyen már valami... Legalább egy háromperces "Orbán takarodj!!!"
9/16 anonim válasza:
Mindkettő lesz! A tüntetés a sajtószabadságos mintájára lesz. erről az egyről tudok. Orbán megint csak a Fideszről fog beszélni és nem az ünnepről. Őszintén szólva kezd elegem lenni, hogy már nincs egy normális nemzeti megemlékezés sem politikai felhang nélkül jó ideje!
10/16 anonim válasza:
a Deák téren ünnepi megemlékezés lesz és Fankadeli koncert. viszont félek komolyan, hogy az mszp-s nyugdíjasok megint elvadulnak és k.rvaanyáznak majd meg verekednek.. az agymosott zs...fideszesek meg kimennek orbánozni gondolom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!