Vizsgálják 2006 eseményeit. Azt nem értem, hogy miért nem kérdezik meg azt, hogy mit kerestek a magyar rendőrök között külföldi rendfenntartók?
Azert, mert szerintem nem voltak.
Olyan viszont volt, h a Mekibol eloszor magyarul, majd angolul orditozva zavarta ki az embereket a rendor.
Persze masnap az idiotak azt kerdezgettek egymastol, h "hallottad, h angol rendorok is voltak?"
Az Eu is külön csendörséget hozott létre.
Kíváncsi vagyok hol vetik be elsőnek.
A lényege, hogy ne a saját nemzete között kell szétütni!
Igen, voltak.
Egy repülőnyi kiképzett izraeli kommandós jött Magyarországra Gergényi Péter megrendelésére, kb. 100 fő. Ugyanazt a magyar rendőrruhát vették fel, amit a magyarok is hordtak. Ezért nem volt azonosító rajtuk, mivel akkor nem tudtak volna elszámolni a plusz emberekkel. Na ők tényleg neki mentek az ártatlan tüntetőknek, a magyar rendőrök viszont biztosan nem!
"Egy repülőnyi kiképzett izraeli kommandós jött Magyarországra Gergényi Péter megrendelésére"
Ekkora barmokat...
Ezzel azt fogják elérni, hogy a következő tüntetésen már szemrebbenés nélkül nyúvasztják ki az egyenruhásokat, mondván azok úgysem magyar emberek.
"Honnan tudod,hogy az ismerősöd igazat beszélt?"
Nincsenek az ismerőseim között hazug emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!