Mi a véleményed a meleg felvonulásról?
Sverdans :
lényegében véve értelmes volt a válaszom, a tartalma. az "idézet" része valóban gyökérség volt mivel az előttem szólóhoz igazodtam logikában.
tekintettel arra, hogy szerinte az egyenlő jogok azért nincsenek xyz-nél mert más országban másként megy. te sem tartod logikusnak ugye?
és mellesleg ha meg azt nézzük: "Hülye kérdésre, hülye válasz."
Felvonulnak , de nem úgy néz ki , h elfogadtatni akarnak , sokkal inkább megbotránkoztatni.Ha pedig megbotránkoznak az emberek (teljes joggal )az se tetszik nekik.
Amúgy nekem nincs bajom a melegekkel , azon kívül , h vannak.Még akkor sem érdekelnek, amíg látványukkal meg nem valósítják a vizuális esztétikai környezetszennyezést a közízlésbe ütköző kinézetükkel és magatartásukkal.
Amikor eltűrjük a melegeket(valami biológiai vagy hormonális beálítottságukkal magyarázva)mert nem tehetnek állítólag róla , h azok ,akkor legközelebb el fogjuk tűrni a pedofilokat a notórius lopósokat és hazudozókat és a felindulásból gyilkolókat is mert ők sem tehetnek róla , h olyanok amilyenek.Olyan nekik a genetikai állományuk , olyan hatással van rá a környezetük és különben is olyan a horoszkópjuk és mi többiek legyünk szívesek elfogadni őket olyannak amilyenek.
Szerintem az aki nem képes az általános polgári és emberi normák széles határain belül úgymond 'megvalósítani önmagát ' az ne csodálkozzon azon , ha kirekesztik és utálják.Magatartásával erre van ítélve.
Magyarországon sokkal több jogaik vannak a melegeknek , mint Lengyelországban, Szerbiában vagy Ukrajnában.Ott egy ilyen felvonulást nem biztos , h túlélnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!