Mi a véleményed a meleg felvonulásról?
tessék, szemezgess:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=melegfelvonu..
Nekem nem volt a melegekkel bajom, ismertem jó néhányat, emberhez (méltóságához) méltóan viszonyultam hozzájuk.
Mi az atyaúristenért kell utcán felvonulva mutogatni magukat? Ezzel nálam azt érik el lassan, hogy kezdem utálni őket! Az égvilágon semmi pozitívat sem érnek el. Én így gondolom.
Az egész felvonulás felesleges, és okafogyott. Az alkotmány, és a törvénykezés garantálja a homoszexuálisok egyenlő jogait. (melegek "nincsenek")
Valamikor a nők egyenjogúságáért is harcolni kellett, és ez mára törvényi szinten megvalósult. Értelemszerűen véget is ért a "szüfrazsett" mozgalom. Furcsa is lenne, ha ma is tüntetnének a nők például szavazati jogért, stb.
A homoszexuálisokkal kapcsolatban is ez a helyzet. A törvények garantálják a jogaikat, maximum a törvények fokozott betartását lehetne számonkérni a bíróságok által.
A személyes unszimpátiát soha nem is lesz lehetséges megszüntetni, sem felvonulásokkal, sem máshogyan.
> Milyen pontokon kellene változtatni, hogy a meleg méltóság menet
> az Andrássy úton jobban elfogadtassa a melegeket a társadalommal?
Például meg kéne szüntetni. Nekem semmi bajom a melegekkel, természetellenesek, de tolerálom őket. Egészen addig, amíg nem kezdenek el tömegesen félmeztelenül vonaglani az utcán, ráadásul akadályozva a forgalmat. Véleményem szerint egy "méltóságos" meleg nem vonul fel. Akik meg felvonulnak, azok meg nem melegek, hanem b*zik. Szóval b*ziparádé az ne legyen!
"ma 21:47"
ellenben ma senki sem kiabálja, hogy roh4dék szüfrazserek, ellenben gyakrabban hallani a "mocskos buz1k" és társaikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!