Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért jó a fidesznek, ha...

Miért jó a fidesznek, ha elveszi a kis embertől a pénzt?

Figyelt kérdés

Nem értem. Ennek pont az ellentettjét ígérték.

Kiakadtam mert a párommal mindketten minimálbért keresünk, ás mind kettőnk fizetése kevesebb lett, az új adókulcs miatt, méghozzá több mint 3000 ft tal havonta!

Alig tudunk kijönni így is, erre még levesebb....Hát nemigaz!

NYugodt ember vagyok de ez miatt felháborodtam. Olaj volt a tűzre, hogy ma kinyitottam az újságot, és mit látok? Orbán viktor havi + 400 ezret keres , képviselők is havi + 180 ezerrel visznek többet haza az új adórendszer miatt....

Hátmondom, nekik még kell, úgysincs elég! Megint a gadag ember járt jól!

tőlünk meg csóróktól, még vesz el....

E mellett 300 ft lesz 1 kiló kenyér (erről mondjuk nem tehet) , benzinárak a magasban (erről viszont annál inkább), közüzemi díjak, minden drágul, én meg kevesebbet keresek, meg a párom is....

Milyen dolog ez???

Nem politizáltam soha életembe, de ez sok már.

Pluszba a nyugdíjjal is van kavarás, és kijelenti a szóvívő, hogy spóroljon mindenki magának....Hát kösszz! ha havi 300 ezret keresnék akko tudnék, de így???

Spóroljon ő minimálbérből!

Meg nyugdíjkorhatár emelés....HOVA?

AZOKTÓL VESZI EL A FIDESZ A PÉNZT AKINEK A LEGJOBBAN KÉNE!

-BETEGEKTŐL(GYÓGYSZERÁREMELÉS)

-KIS EBEREKTŐL (MINIMÁLBÉRBŐL ÉLŐK, ROKKANTNYUGDÍJASOK)

ÉS ADJA A MAGUKFAJTA GAZDAGOKNAK, MERT NEKIK NEM ELÉG SOHA!

Pont a fordítottját műveli a fidesz mint amit a kormánypropagandában ígért.

Egy dolog hogy válság van meg megszorítás, de akkor nekik nincs???? a gazdagokank nincs megszorítás, hanem még fizetésemelés????????

2011. febr. 4. 15:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
0%

16:45

"Nem tartom kötelességemnek, hogy kifecsegjem mindenkinek hogy pontosan mennyit keresek."

Érdekes, mintha te kezdted volna azzal, hogy "havi 3 ezret vesztettél".

Amúgy ez egy anonim fórum, senki sem tudja, ki vagy.

Azt is leírtad, hogy minimálbért keresel. Bebizonyítottam, hogy nem annyit. Erre leírtad, hogy 54 ezer, meg 41 ezer, meg mittudomén, mennyi. Arról is sikerült bizonyítani, hogy hamis adatok.

Most meg már titok a fizetésed :DDDDDDDDD

Csak így tovább! Jó hazudozást!

2011. febr. 5. 16:57
 62/73 anonim ***** válasza:
47%

ma 16:57

Megtanultál már EURHUF grafikont értelmezni?

2011. febr. 5. 16:59
 63/73 anonim ***** válasza:
0%

ma 16:55

Emelkedett az euró?

A kormányváltás előtti napon 273 Ft volt egy euró, tegnap pedig 270 volt. Emelkedett?

2011. febr. 5. 17:00
 64/73 anonim ***** válasza:

"Azért azt ne felejtsük el , hogy az euro is jelentősen gyengült az elmúlt évben"

Az euro gyengült? Miről beszélsz, te devizaszakértő? :DDDDDD"

Az euro gyengült méghozzá nem is keveset, ha tovább látnál az orrodnál akkor tudnád, hogy válságban van az euroövezet. De a svájci frankhoz képest is azóta erősödünk, mióta az MNB megemelte a jegybanki alapkamatot!!!! Ez ugyan a forint erősödését eredményezte, viszont ennek következtében a hitelkamatok is nőni fognak , ami a beruházások drágulásához vezet, hiszen szinte minden beruházás mögött van hitel. Ha észrevetted egyébként azóta nem gyengül jelentősen a forint mióta nem ült össze a parlament, és a csodálatos kormánypártunk nem hozott semmilyen fontosabb döntést.

2011. febr. 5. 17:12
 65/73 anonim ***** válasza:

egyrészt a kommentek számáért fizetnek, hogy nem bírod egyben leírni amit pampogsz?:)

másrészt pedig kissé azért ferdítés a szöveged. Én is ki tudnék emelni egy pontot amikor az mszp került hatalomra és egy pontot amikor olcsó volt az euró a hatalmuk alatt.

Inkább azt kéne megnézni, hogy mennyire is ingadozott ez alatt az idő alatt, ez számít.

2011. febr. 5. 17:15
 66/73 anonim ***** válasza:
33%

ma 17:15

Megtanultál már eurhuf grafikont olvasni vagy sem? Erről tarts kiselőadást, okos.

2011. febr. 5. 17:34
 67/73 anonim ***** válasza:

ma 17:12

Mihez képest gyengült az euró?

A svájci frankhoz képest. Csakhogy az euró sokkal fontosabb tartalékvaluta, egy óriási gazdasági térség pénze, míg a svájci frank egyetlen kis országé. Ezért azt mondjuk, hogy a svájci frank erősödött, nem pedig azt, hogy az euró gyengült.

Annak a kifejezésnek, hogy "az euró gyengülése" vagy "az euró erősödése", nincs sok értelme, mert az euróhoz viszonyítjuk a forintot, a frankot stb. és nem fordítva.

Amikor felugrasz a földről, akkor sem azt mondod, hogy egy helyben maradtál, de elrúgtad magadtól a Földet.

2011. febr. 5. 17:36
 68/73 A kérdező kommentje:

Teeee! Mit bizonyítottá????

Semmit. Vagy tán megnézted a fizetéspapírjainkat? Vagy hogy jösz te ahhoz hogy lehordasz a sárga földig, miközben, csak mocskos papír, meg internetes adatokra támaszkodsz????!!!!!

A való élet más ám...

Újjab fideszes bérenc, akit azért fizetnek, hogy magasztlaja a kormányt.

2011. febr. 6. 07:55
 69/73 anonim ***** válasza:
65%

Azt bizonyitottuk, hogy nem létezhet, hogy az ÁLTALAD elmondottak alapján havi 3.000 Ft-tl csökkent a béred. Vagy ha igen, az nem a kormánynak köszönhető, hanem a céged valahol elszámolt valamit, reklamálj náluk.

Én pl. kifejezetten utálom ezt a kormányt, mégis én irtam neked erről először ebben a kérdésben, jelezve, hogy nem kerek a történeted.

Nem a net alapján, hanem annak alapján, amit TE elmondtál itt.

Az, hogy utálom a kormányt, nem jogosit fel arra, hogy itt hangulatot keltsek hamis állitások alapján...

2011. febr. 6. 10:21
 70/73 anonim ***** válasza:

A sokgyerekesek és gazdagok járnak a legjobban. Mert ők tudják a legtöbb adókedvezményt igénybe venni.

De azok a sokgyerekesek, akik dolgoznak szintén jól járnak, csak lehet, hogy nem tudnak annyi adókedvezményt igénybe venni, amennyit lehetne a gyerekek után.

Nővéremék 4 gyerekkel sokkal jobban járnak, pedig nem keres túl jól a férje.

OV gondolom nem úgy gondolkodott, hogy mivel nekem is sok gyerekem van ezért nem nem hozok olyan törvényt, ami engem is érint, mert azt igazságtalannak tarthatják.

Tény, hogy sok gyereke van, rá is vonatkozik tehát az adókedvezmény.

2011. febr. 6. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!