Miért jó a fidesznek, ha elveszi a kis embertől a pénzt?
Nem értem. Ennek pont az ellentettjét ígérték.
Kiakadtam mert a párommal mindketten minimálbért keresünk, ás mind kettőnk fizetése kevesebb lett, az új adókulcs miatt, méghozzá több mint 3000 ft tal havonta!
Alig tudunk kijönni így is, erre még levesebb....Hát nemigaz!
NYugodt ember vagyok de ez miatt felháborodtam. Olaj volt a tűzre, hogy ma kinyitottam az újságot, és mit látok? Orbán viktor havi + 400 ezret keres , képviselők is havi + 180 ezerrel visznek többet haza az új adórendszer miatt....
Hátmondom, nekik még kell, úgysincs elég! Megint a gadag ember járt jól!
tőlünk meg csóróktól, még vesz el....
E mellett 300 ft lesz 1 kiló kenyér (erről mondjuk nem tehet) , benzinárak a magasban (erről viszont annál inkább), közüzemi díjak, minden drágul, én meg kevesebbet keresek, meg a párom is....
Milyen dolog ez???
Nem politizáltam soha életembe, de ez sok már.
Pluszba a nyugdíjjal is van kavarás, és kijelenti a szóvívő, hogy spóroljon mindenki magának....Hát kösszz! ha havi 300 ezret keresnék akko tudnék, de így???
Spóroljon ő minimálbérből!
Meg nyugdíjkorhatár emelés....HOVA?
AZOKTÓL VESZI EL A FIDESZ A PÉNZT AKINEK A LEGJOBBAN KÉNE!
-BETEGEKTŐL(GYÓGYSZERÁREMELÉS)
-KIS EBEREKTŐL (MINIMÁLBÉRBŐL ÉLŐK, ROKKANTNYUGDÍJASOK)
ÉS ADJA A MAGUKFAJTA GAZDAGOKNAK, MERT NEKIK NEM ELÉG SOHA!
Pont a fordítottját műveli a fidesz mint amit a kormánypropagandában ígért.
Egy dolog hogy válság van meg megszorítás, de akkor nekik nincs???? a gazdagokank nincs megszorítás, hanem még fizetésemelés????????
ma 22:28
Nem érted, mit írtam.
Először azt írod: minimálbért kerestetek, 3 ezret csökkent a fizetésetek.
Bebizonyítottuk, hogy ez lehetetlen.
Erre elkezdesz hebegni hol 54 ezerről, hol 41 ezerről, hol hetvenvalahányezerről (de NEM minbérről, mint kezdetben). És egyikkel se stimmelnek az általad állított adatok.
Tehát egyelőre ott tartunk, hogy hazudsz, és ebből próbálod kimosni magad.
Folytassuk. Tehát akkor mi 54? Mi 41? Mi minimálbér? Hogyan vesztettetek 3 ezret?
De ott ám!
Semmirevaló kormány ez.
Továbbá én nem magyarázkodok senkinek kevesebb a lóvé a tavalyihoz képest 3 ezerrel. Majd ha te is ennyit keresel, akkor ítélkezzél, hogy nem vesztettem semmit.
De most már tényleg nem értem én sem h több mint 3000 ft -ról van szó vagy 205 ft-ról?
205 ft-on megy itt a hangulatkeltés?
OK h vannak akik nehezen boldogulnak ,de ha megfelelő a hozzáállás ,a szakképzettség csak csak idő és némi szerencse kérdése az ,h előbb utóbb megtalálja a neki való helyet.
Most kezdjek el én is rinyálni azon ,h átvertek anno a gyárban?Mennyit löktek nekünk mennyi munkáért , amikor az irodákban a rokonjaik siserehada unatkozott egész nap?
Szégyellem elmondani milyen kevésből éltünk amikor 26 és 29 évesen vállaltunk 2 gyereket .
Váltottam és most miután próbálkoztam még evvel-avval maszek vagyok .
Tudjátok mi az amikor egyszer hopp máskor kopp?
Ilyenkor holtszezon van kb 1 hónap amikor alig keresek de nem nyafogok mert tisztába vagyok a tudásommal és a jellememmel és optimista vagyok mert másképp nem lehet.
Mindenki a maga sósának a pogácsa !
Ha pedig valami nem működik akkor a megoldást kell keresni nem pedig rinyálni.Ami szerintem amúgy is gáz.
Ha nem jön össze gyorsan próbálkozni kell vagy váltani .
A feleségem minimálbéren dolgozik 12 órát 24 el. Szülészeten . (Arról is tudna kiselőadást tartani nektek milyen az amikor 30 év fölött szülnek első gyereket, vagy 40 fölött mert olyan is volt már)
Annyira kevesebben az osztályon a kelleténél , hogy nem tudják kiadni a szabadságokat és egy hónap nem 168 óra munkából áll már rég . Mert kimennek íro.-ba olaszba stb és alig vannak már itthon ,de azok megszívták.
ma 10:45
Örülök hogy valaki végre megértette az amiről szó van, és normál szövegbe zárta.
ma 09:46
Értem, szóval továbbra is ott tartunk, hogy hazudsz, és meg sem próbálod tisztázni magad.
09:52
"Szégyellem elmondani milyen kevésből éltünk amikor 26 és 29 évesen vállaltunk 2 gyereket"
Ne szégyelld :)
Te megérted, hogy az élet nem habostorta, néha nehéz is, de szembenézel a nehézségekkel és küzdesz. És gyereket is vállalsz, miközben mások azon nyafiznak, hogy ez lehetetlen.
Te előrejutsz, mások meg nyafiznak. A nyafizók pedig véletlenül sem találják meg magukban a hibát, mert a hibás az mindig a kormány, vagy a világ.
Ez a különbség a nyafogók és a kiegyensúlyozott, sikeres emberek között. Az egyik vállalja a kockázatokat és a felelősséget, a másik hisztizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!