Miért jó a fidesznek, ha elveszi a kis embertől a pénzt?
Nem értem. Ennek pont az ellentettjét ígérték.
Kiakadtam mert a párommal mindketten minimálbért keresünk, ás mind kettőnk fizetése kevesebb lett, az új adókulcs miatt, méghozzá több mint 3000 ft tal havonta!
Alig tudunk kijönni így is, erre még levesebb....Hát nemigaz!
NYugodt ember vagyok de ez miatt felháborodtam. Olaj volt a tűzre, hogy ma kinyitottam az újságot, és mit látok? Orbán viktor havi + 400 ezret keres , képviselők is havi + 180 ezerrel visznek többet haza az új adórendszer miatt....
Hátmondom, nekik még kell, úgysincs elég! Megint a gadag ember járt jól!
tőlünk meg csóróktól, még vesz el....
E mellett 300 ft lesz 1 kiló kenyér (erről mondjuk nem tehet) , benzinárak a magasban (erről viszont annál inkább), közüzemi díjak, minden drágul, én meg kevesebbet keresek, meg a párom is....
Milyen dolog ez???
Nem politizáltam soha életembe, de ez sok már.
Pluszba a nyugdíjjal is van kavarás, és kijelenti a szóvívő, hogy spóroljon mindenki magának....Hát kösszz! ha havi 300 ezret keresnék akko tudnék, de így???
Spóroljon ő minimálbérből!
Meg nyugdíjkorhatár emelés....HOVA?
AZOKTÓL VESZI EL A FIDESZ A PÉNZT AKINEK A LEGJOBBAN KÉNE!
-BETEGEKTŐL(GYÓGYSZERÁREMELÉS)
-KIS EBEREKTŐL (MINIMÁLBÉRBŐL ÉLŐK, ROKKANTNYUGDÍJASOK)
ÉS ADJA A MAGUKFAJTA GAZDAGOKNAK, MERT NEKIK NEM ELÉG SOHA!
Pont a fordítottját műveli a fidesz mint amit a kormánypropagandában ígért.
Egy dolog hogy válság van meg megszorítás, de akkor nekik nincs???? a gazdagokank nincs megszorítás, hanem még fizetésemelés????????
Nem vagyok egy érzelgős típus, de biz' isten szíven ütött
a kisemberből(bocs kedves Kérdező, remélem nem érted félre a jelzőt) kiömlő panaszáradat.A tipikus gürcölő, becsületes,
munkában megszakítható ember, aki egyszer csak torkig lett a kilátástalansággal.
Nem akarok én itt sem a Fideszre, sem másra mutogatni, hiszen ez egy folyamat volt, de az, hogy 2011-ben hetvenezerrel kezdődő minimálbérről vitázunk....
Nagy sz@rban vagyunk emberek!!
ma 17:56
Ha 6 órára kap 75-öt, akkor nem minbért kap, tehát a kérdező hazudik.
És a hab a tortán: nézzétek meg az előtte és utána írt kérdést.
Hát ezek is fontosak, csak éles a kontraszt.
Nekem 3 hónapra van munkaszerződésem (és lehet, hogy nem tart ki végig a munka...), adatrögzítés, 630Ft bruttó órabért kapok, hétfőtől csütörtökig 8 óra + fél óra ebédszünet, pénteken 6 óra és nincs ebédszünet, főtt ételt nem szabad bent enni, kiszámíthatatlan, tervezhetetlen, de még ennek is örülni kell, mert nincs más... Budapest, pályakezdő mérnök nő... Mellette keresem folyamatosan a lehetőséget, olyan munkákra, amit leírás szerint tudnék, csak a héten 4 vagy 5 helyről kaptam elutasító választ...
Most nincs párom, de az a helyzet, ha lenne se mernék gyereket tervezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!