Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért jó a fidesznek, ha...

Miért jó a fidesznek, ha elveszi a kis embertől a pénzt?

Figyelt kérdés

Nem értem. Ennek pont az ellentettjét ígérték.

Kiakadtam mert a párommal mindketten minimálbért keresünk, ás mind kettőnk fizetése kevesebb lett, az új adókulcs miatt, méghozzá több mint 3000 ft tal havonta!

Alig tudunk kijönni így is, erre még levesebb....Hát nemigaz!

NYugodt ember vagyok de ez miatt felháborodtam. Olaj volt a tűzre, hogy ma kinyitottam az újságot, és mit látok? Orbán viktor havi + 400 ezret keres , képviselők is havi + 180 ezerrel visznek többet haza az új adórendszer miatt....

Hátmondom, nekik még kell, úgysincs elég! Megint a gadag ember járt jól!

tőlünk meg csóróktól, még vesz el....

E mellett 300 ft lesz 1 kiló kenyér (erről mondjuk nem tehet) , benzinárak a magasban (erről viszont annál inkább), közüzemi díjak, minden drágul, én meg kevesebbet keresek, meg a párom is....

Milyen dolog ez???

Nem politizáltam soha életembe, de ez sok már.

Pluszba a nyugdíjjal is van kavarás, és kijelenti a szóvívő, hogy spóroljon mindenki magának....Hát kösszz! ha havi 300 ezret keresnék akko tudnék, de így???

Spóroljon ő minimálbérből!

Meg nyugdíjkorhatár emelés....HOVA?

AZOKTÓL VESZI EL A FIDESZ A PÉNZT AKINEK A LEGJOBBAN KÉNE!

-BETEGEKTŐL(GYÓGYSZERÁREMELÉS)

-KIS EBEREKTŐL (MINIMÁLBÉRBŐL ÉLŐK, ROKKANTNYUGDÍJASOK)

ÉS ADJA A MAGUKFAJTA GAZDAGOKNAK, MERT NEKIK NEM ELÉG SOHA!

Pont a fordítottját műveli a fidesz mint amit a kormánypropagandában ígért.

Egy dolog hogy válság van meg megszorítás, de akkor nekik nincs???? a gazdagokank nincs megszorítás, hanem még fizetésemelés????????

2011. febr. 4. 15:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
31%

10:45

"megszaladt a forint árfolyama lefelé"

A mostani kormány 2010. május 29.-én lépett hivatalba.

2010. május 28: 1 euro = 273 Ft.

2011. február 4: 1 euro = 270 Ft.

Nem gyengébb a forint, mint a kormányváltás előtt.

Ne hazudj.

Te és a kérdező értsétek meg: nem éri meg hazudozni, mert egy perc alatt ellenőrizhetőek a hazugságaitok és akkor égtek.

Próbáljatok meg hazudozás nélkül érvelni. Vagy úgy nem megy? Akkor meg nem muszáj politizálni.

2011. febr. 5. 13:52
 52/73 anonim ***** válasza:
58%
Nekem mindegy, hogy 3000 vagy 250 Ft hiányzik a kérdező fizetéséből, de ha a kevesebb is, az már egy kenyér ára, mondjuk spórolósan egy hétre...
2011. febr. 5. 14:06
 53/73 anonim ***** válasza:
33%

53-as egy tipikus fideszes balf.sz aki mindent a szocikhoz hasonlít.

Gyorsan kreáltam egy EUR grafikont, bár nyilván van egy halom helyen online is ilyen.

[link]

nekem azért durván úgy tűnik, hogy a tendencia keményen lefelé ível a fidesz alatt, volt az elején 1-2 kisebb kiugrás, de többségében zuhanunk.

2011. febr. 5. 14:24
 54/73 anonim ***** válasza:

A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:52

Azért azt ne felejtsük el , hogy az euro is jelentősen gyengült az elmúlt évben, és ehhez képest hasonló az átváltás. Ráadásul akkor amikor kósa, és szíjjártó bejelentette, hogy államcsőd közeli állapot van, vagy amikor bevezették a különadókat , és elorrozták a manyup pénzeket látható mennyit csökkent a forint értéke az eurohoz képest. Szerintem neked nem kéne ferdítened, mert a féligazságokból már mindenkinek elege van.

2011. febr. 5. 16:06
 55/73 A kérdező kommentje:

53 as.

Nem tudom mit erőlködsz. Nem tartom kötelességemnek, hogy kifecsegjem mindenkinek hogy pontosan mennyit keresek.

Írtam hogy nem értek a politikához, de had legyen már véleményem.

Érdekes, arra semmit sem írsz, hogy milyen jogon emelnek maguknak fizetést a képviselők????

HA válság van, és megszorítás, akkor náluk nincs?????

azistenb*sszamegmosmá!

2011. febr. 5. 16:45
 56/73 anonim ***** válasza:
49%

ma 14:24

Ha az EURHUF grafikon lefelé ível, az azt jelenti, hogy a forint erősödik (egyre kevesebb forintba kerül egy euró).

Most szénné égtél, te szerencsétlen lüke :)))))))))

2011. febr. 5. 16:51
 57/73 anonim ***** válasza:
31%

16:06

"Azért azt ne felejtsük el , hogy az euro is jelentősen gyengült az elmúlt évben"

Az euro gyengült? Miről beszélsz, te devizaszakértő? :DDDDDDDDD

2011. febr. 5. 16:52
 58/73 A kérdező kommentje:

erre még mindig semmit nem írtál.

Meg arra sem, hogy a fidesz majdnem lenullázta az országot az unió előtt egyik beszólásával.

2011. febr. 5. 16:55
 59/73 A kérdező kommentje:

ééééééés az miatt emelkedett ennyire az euró.

ergo kutya kötelessége volt visszaállítani a rendet.

2011. febr. 5. 16:55
 60/73 anonim ***** válasza:

nohát, akkor mégis elolvasod amit írunk?:)

akkor máskor csak hülyének tetteted magadat?:)

2011. febr. 5. 16:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!