Ha drága a benzin miért azzal érvelnek hogy nyugaton még drágább?
Figyelt kérdés
mert lehet hogy drágább angoloknál németeknél de ők kb 3x annyit is keresnek mint 1 átlag magyar
szóval ha arányosságba néznék akkor Magyarországon drágább a benzin mint nyugaton
de persze sok értelmi fogyatékosnak nem tűnik ám fel (akik azzal érvelnek hogy nyugaton még drágább)
2011. jan. 24. 15:36
21/21 anonim válasza:
15:00-os vagyok
Együttérzek veled. Én sem a Fideszre szavaztam, mégis már gusztustalannak tartom, hogy a ballib szocik már fél évből következtetéseket vonnak le, hogy a fidesz tönkreteszi az országot és minden rossz dologról ők tehetnek:D De megnyugtatok mindenkit, a mai förtelmes helyzet betonbiztosra lett alapozva az előző 8 éves ciklusban :D
Ui.: Elnézést kérek, ha elnéztem politikai beállítottságod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!