Miért lett ennyire drága a benzin és a dízel is? Nyárra olcsóbb lesz?
Nyáron vettem az autóm, emlékszem akkor még 325 forintért tankoltam benzint, a dízel meg még olcsóbb volt, most meg 350 átlagban a benzin.
Nyárra újra olcsóbb lesz?Vagy meddig drágul?
Biztos, hogy nem lesz olcsóbb. Nemsokára 400 forintos benzint tankolhatunk... :S És ott sem fog megállni.
Emlékszem, nem is annyira régen még 230 forintért tankoltam a pici autómba :)
Igen, sajnos amit ígértek a megválasztott politikusok nem tartják be (nem újdonság) így maradnak az alternatívák addig ameddig valaki nem fogja visszavenni az ÁLLAM nyereségét az üzemanyagon.
Addig
Etanol, autógáz, hibrid.
:(
Pedig ez az 1. autóm, de akkor úgy látszik hamarosan vége a kocsival járásnak.
Megérné etanolátalakítót használnom?
1600 köbcentis benzines az autóm, 7 litert fogyaszt, 240-260 az E85, de úgy tudom hogyha átalakítót veszek hozzá akkor többet is fog fogyasztani mint 7 liter.
Ez a tüntetés jó lenne, de ez csak úgy működne ha mindenki összefogna és tüntetne, ha csak páran csinálnák akkor nem lenne semmi. A magyarok meg nem összetartóak ahogy észrevettem.
Ukrajnában csak 160 forintnak megfelelő áron van a benzin, én szerintem kiköltözök a határ mellé ha itthon 400 forint lesz, ez legális lopás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!