206: dízel vs. Benzin? Megér majdnem+300ezret a dízel?
ukrán üzemanyagárakkal számolva:P
miért, mi bajod a 206ossal?
csak 4ismerősnek van a családi körben, és mindenki meg van vele elégedve maximálisan. jól néz ki, jó a fogyasztása, a világon 6 millió eladott példány --> alkatrész is van dögivel:P
Bátran ajánlom a 206-ost nekem is az van. Mióta nálam van egyetlen egyszer volt szervizben és már 12 ezer km-t mentem vele úgy, hogy hozzá sem nyúltam. Most kell benne csapágyakat cserélni szóval ez az első alkalom, hogy szerelőnél kötött ki. Ja igen .. és 9 hónapja nálam van. Ha 9 hónap alatt 1 hiba soknak számít akkor mutass olyan autót ami ennyi idős és 1 évnél tovább bírja bármilyen szerviz nélkül. Persze az igazsághoz az is hozzá tartozik hogy 55 ezer km-el vettem szóval sok baja nem lehet még. És tutira nem tekergették vissza mert rokonoktól vettük akikkel elég jó kapcsolatban állunk.
1.1-es befecskendezős benzines amúgy. Átlagba 5,7-el elmászkálok vele. Nem kell megijedni a kis motortól mert 900 kiló az egész kaszni. Nekem bőven megfelel. És egyáltalán nem mondanám lomhának ahhoz képest. Persze nem egy sport autó, de elég fürge. Ha túlnyomó részben városon kívül is mászkálsz vele akkor viszont inkább az 1.4-eseket nézegesd vagy ettől felfelé. Attól függ mennyit szánnál rá, illetve hol használnád inkább.
csak dízel!
benzin nagyon kaki
hdi a világ 2. legjobb dízeke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!