Miért lett ennyire drága a benzin és a dízel is? Nyárra olcsóbb lesz?
Nyáron vettem az autóm, emlékszem akkor még 325 forintért tankoltam benzint, a dízel meg még olcsóbb volt, most meg 350 átlagban a benzin.
Nyárra újra olcsóbb lesz?Vagy meddig drágul?
Tényleg tüntetni kéne,és nem csak a kamionosoknak,hanem mindenkinek.Meg kell szervezni az utlezárásokat,aztán senki sehova!!!
Ha lesz tüntetés,és blokád én ott leszek!!!
Ez a benzinár már undorító,ébredjetek már fel!!!!!!!!!!!!
Meddig tűrjük még a kizsákmányolást????????????
Nézzétek meg ezt a honlapot!
Vannak érdekes dolgok!
Csak egy kis műszaki érzék kell meg fantázia és "vízzel" is hajthatod az autód(bár a mai moderneket nem biztos, de egy Ladát szerintemtem simán).
én vok aki irta ezt a tüntetéses dolgot.
"mert ha felmenne 600 forintra most hirtelen a benzin akkor is lenne mondjuk 10% visszaesés " itt egy példa: ha egy benzinkutnál mondjuk napi 10 autos tankol 400 FT/L áron és 10 napon keresztül mindennap 10 litert tankol minden autos akkor az ha jol számoltam 400.000ft de ha, az áremelkedés miatt mondjuk csak napi 5 autos számoluk de viszont azt már 600ft/L áron akkor is a 10 nap alatt 300.000ft tehát ez a kutaknak nem olyan nagy visszaesés, és mivel akkor is lesz olyan marha aki tankolni fog és lesz@rja hogy mennyi a benzin, ezért a kutak már csak azért sem fogják olcsobban adni, sajna ez a hülye magyar logika vagyis ilyesmi. Előre is elnézést kérek ha esetleg rosszul számoltam
Kérdezőnek a válasz az etanolról.
megéri próbálgatni is. A mi autónk (1.6 Focus) elmegy 50% etanollal átalakítás nélkül is. Megérni megéri, mert hál istennek annyival nem eszik többet!
Az LPG rendszer beépítése több áldozatot követel (vagy a pótkeréknek vagy bizonyos mennyiségű csomagtérnek mennie kell) Viszont ez is megéri.
A benzin jövedéki adója jelenleg 120FT\liter. És ez csak adó a 4 közül. Szóval itt egyedül az ÁLLAM tehet róla, hogy ennyibe kerül. A környező országokban és a MOL diktál (kivéve ausztria OMVvel) és érdekes módon mindenhol olcsóbb jóval a nafta.
Ideje lenne EZT az Ígéretet tényleg behajtani rajtuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!