Ha drága a benzin miért azzal érvelnek hogy nyugaton még drágább?
mert lehet hogy drágább angoloknál németeknél de ők kb 3x annyit is keresnek mint 1 átlag magyar
szóval ha arányosságba néznék akkor Magyarországon drágább a benzin mint nyugaton
de persze sok értelmi fogyatékosnak nem tűnik ám fel (akik azzal érvelnek hogy nyugaton még drágább)
Ha olcsóbb benzint akarsz,akkor költözz az ukrán határ mellé,és járj át oda tankolni.
És attól meg nem kell félni,hogy bármi is jobb lesz,mert a Fidesz hatalomra került...egyik 19,a másik egy híján húsz.
Kérdező 16:08-as kommentje
Kihagytad a legkézenfekvőbb negyedi pontot.
Tehát:
4. Pontosan tudták, mi a helyzet, (ha nem, akkor az az ő szégyenük, vagy a Varga úré), ám még így is, mindenféle ötlet nélkül a megoldásra, a hatalom mindenekelőtt!!!
A 16:16 os komment
Jól van na, nem tudtam mennyire akarod kiterjeszteni a szankciókat. Jobb félni, mint...
"Nem kell benzint venni."
Lehet biciklivel vinni a gyárból a kenyeret és akkor nem drágul a kenyér ára.
Én csak röhögni tudok a kérdezőn. Pláne, hogy az egészet a Fideszre akarja kenni. Tisztázzunk egy pár dolgot aranyapa.
- Európában nagyjából egy áron mozog az üzemanyag (10-20%-os eltérések lehetnek)
- Ha 2000 óta csak az inflációval drágult(pénzromlás) volna az üzemanyag, már rég 400 Ft-os benzint tankolnánk.
- Az üzemenyag ár nagyban függ a USD/HUF keresztárfolyamtól és az üzemanyagok tőzsdén jegyzett árától.
- M.o.-n az üzemanyag rengeteg részből tevődik össze.(Jövedéki adó, termelői ár, nagyker árrés, kisker árrés, ÁFA, KKKSZ díj) A kormány ennek csak a 35%-át képes befolyásolni.
De legyen a Fidesz a hibás. Nehogy lepontozzanak itt a végén:D Mellesleg szerintem egy német olcsóbban vesz Mercedest, mint egy magyar. Az hogy lehet? Biztos Viktor is Merdzsóval jár :D
"Pláne, hogy az egészet a Fideszre akarja kenni. "
Amikor ellenzékben voltak kiket hibáztattak?
"Nem kell benzint venni."
nem hát a kocsit a lélek hajtja -.-
"Én csak röhögni tudok a kérdezőn. Pláne, hogy az egészet a Fideszre akarja kenni. Tisztázzunk egy pár dolgot aranyapa.
- Európában nagyjából egy áron mozog az üzemanyag (10-20%-os eltérések lehetnek)
- Ha 2000 óta csak az inflációval drágult(pénzromlás) volna az üzemanyag, már rég 400 Ft-os benzint tankolnánk.
- Az üzemenyag ár nagyban függ a USD/HUF keresztárfolyamtól és az üzemanyagok tőzsdén jegyzett árától.
- M.o.-n az üzemanyag rengeteg részből tevődik össze.(Jövedéki adó, termelői ár, nagyker árrés, kisker árrés, ÁFA, KKKSZ díj) A kormány ennek csak a 35%-át képes befolyásolni.
De legyen a Fidesz a hibás. Nehogy lepontozzanak itt a végén:D Mellesleg szerintem egy német olcsóbban vesz Mercedest, mint egy magyar. Az hogy lehet? Biztos Viktor is Merdzsóval jár :D
"
úúúúr isten ki a farnc akarja a fideszre kenni... f@szom kivan az iq nullás emberekből -.- pont hogy 1 kicsit kiálltam a fidesz mellett (holott nem is vagyok fideszes) csak már unom az idióta szoci ballib bandát aki ha hideg van azért ha meleg van azért anyázik
most is mert a fidesz mert a fidesz 2. hozzászólás -.-
a kérdés arról szólt hogy hogy miért azzal érvelnek az "okosok" hogy külföldön még drágább a benzin
mert pontosan ezt csinálták itt az oldalon vagy az RTL klubbon a fókuszba
aki meg azt mondja nem kell tankolni azzal megitatnék 1 liter benzint :D hülyeség felsőfoka
le lehet ülni és megtervezni az első magyar levegővel működő autót -.- ha meg nem megy akkor meg ne kajakoskodjon itt
és 1 dolgot szögezzünk le
NEM VAGYOK AZ ARANYAPÁD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!