Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha drága a benzin miért azzal...

Ha drága a benzin miért azzal érvelnek hogy nyugaton még drágább?

Figyelt kérdés

mert lehet hogy drágább angoloknál németeknél de ők kb 3x annyit is keresnek mint 1 átlag magyar

szóval ha arányosságba néznék akkor Magyarországon drágább a benzin mint nyugaton

de persze sok értelmi fogyatékosnak nem tűnik ám fel (akik azzal érvelnek hogy nyugaton még drágább)

2011. jan. 24. 15:36
1 2 3
 11/21 Morozov ***** válasza:

Ha olcsóbb benzint akarsz,akkor költözz az ukrán határ mellé,és járj át oda tankolni.

És attól meg nem kell félni,hogy bármi is jobb lesz,mert a Fidesz hatalomra került...egyik 19,a másik egy híján húsz.

2011. jan. 24. 17:00
 12/21 doboszoli ***** válasza:

Kérdező 16:08-as kommentje

Kihagytad a legkézenfekvőbb negyedi pontot.

Tehát:

4. Pontosan tudták, mi a helyzet, (ha nem, akkor az az ő szégyenük, vagy a Varga úré), ám még így is, mindenféle ötlet nélkül a megoldásra, a hatalom mindenekelőtt!!!

2011. jan. 24. 17:17
 13/21 doboszoli ***** válasza:

A 16:16 os komment

Jól van na, nem tudtam mennyire akarod kiterjeszteni a szankciókat. Jobb félni, mint...

2011. jan. 24. 17:18
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem kell benzint venni.
2011. jan. 24. 19:14
 15/21 anonim ***** válasza:

"Nem kell benzint venni."

Lehet biciklivel vinni a gyárból a kenyeret és akkor nem drágul a kenyér ára.

2011. jan. 24. 19:46
 16/21 anonim ***** válasza:

Én csak röhögni tudok a kérdezőn. Pláne, hogy az egészet a Fideszre akarja kenni. Tisztázzunk egy pár dolgot aranyapa.

- Európában nagyjából egy áron mozog az üzemanyag (10-20%-os eltérések lehetnek)

- Ha 2000 óta csak az inflációval drágult(pénzromlás) volna az üzemanyag, már rég 400 Ft-os benzint tankolnánk.

- Az üzemenyag ár nagyban függ a USD/HUF keresztárfolyamtól és az üzemanyagok tőzsdén jegyzett árától.

- M.o.-n az üzemanyag rengeteg részből tevődik össze.(Jövedéki adó, termelői ár, nagyker árrés, kisker árrés, ÁFA, KKKSZ díj) A kormány ennek csak a 35%-át képes befolyásolni.

De legyen a Fidesz a hibás. Nehogy lepontozzanak itt a végén:D Mellesleg szerintem egy német olcsóbban vesz Mercedest, mint egy magyar. Az hogy lehet? Biztos Viktor is Merdzsóval jár :D

2011. jan. 25. 15:00
 17/21 anonim ***** válasza:

"Pláne, hogy az egészet a Fideszre akarja kenni. "

Amikor ellenzékben voltak kiket hibáztattak?

2011. jan. 25. 15:42
 18/21 doboszoli ***** válasza:
Hát igen, annak a tipikus esete, amikor a lekvár főzi be a nagymamát...
2011. jan. 25. 17:41
 19/21 A kérdező kommentje:

"Nem kell benzint venni."

nem hát a kocsit a lélek hajtja -.-

2011. jan. 25. 21:35
 20/21 A kérdező kommentje:

"Én csak röhögni tudok a kérdezőn. Pláne, hogy az egészet a Fideszre akarja kenni. Tisztázzunk egy pár dolgot aranyapa.

- Európában nagyjából egy áron mozog az üzemanyag (10-20%-os eltérések lehetnek)

- Ha 2000 óta csak az inflációval drágult(pénzromlás) volna az üzemanyag, már rég 400 Ft-os benzint tankolnánk.

- Az üzemenyag ár nagyban függ a USD/HUF keresztárfolyamtól és az üzemanyagok tőzsdén jegyzett árától.

- M.o.-n az üzemanyag rengeteg részből tevődik össze.(Jövedéki adó, termelői ár, nagyker árrés, kisker árrés, ÁFA, KKKSZ díj) A kormány ennek csak a 35%-át képes befolyásolni.

De legyen a Fidesz a hibás. Nehogy lepontozzanak itt a végén:D Mellesleg szerintem egy német olcsóbban vesz Mercedest, mint egy magyar. Az hogy lehet? Biztos Viktor is Merdzsóval jár :D

"

úúúúr isten ki a farnc akarja a fideszre kenni... f@szom kivan az iq nullás emberekből -.- pont hogy 1 kicsit kiálltam a fidesz mellett (holott nem is vagyok fideszes) csak már unom az idióta szoci ballib bandát aki ha hideg van azért ha meleg van azért anyázik

most is mert a fidesz mert a fidesz 2. hozzászólás -.-

a kérdés arról szólt hogy hogy miért azzal érvelnek az "okosok" hogy külföldön még drágább a benzin

mert pontosan ezt csinálták itt az oldalon vagy az RTL klubbon a fókuszba

aki meg azt mondja nem kell tankolni azzal megitatnék 1 liter benzint :D hülyeség felsőfoka

le lehet ülni és megtervezni az első magyar levegővel működő autót -.- ha meg nem megy akkor meg ne kajakoskodjon itt

és 1 dolgot szögezzünk le

NEM VAGYOK AZ ARANYAPÁD

2011. jan. 25. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!