Észrevetted, hogy mióta drága a benzin azóta eltűntek a gyorsulgató menőcsávók? :D
Észrevetted hogy nem tüntek el az alkoholisták , nem tüntek el a drogos menőcsávok?
nem értem mért zavar téged hogy más benzinre költ. ráadásul az alkoholisták a cigisek és a drogosok is pénzbe van az államnak vagyis a dolgoó embereknek. mert az elvono nem ingyenes, a rákos betegek gondozás se ingyenes szóval nagyon unalmas már eza téma gondolj ki valami újabbat.
20 éve huszonévesen 560 SEL Mercit tankoltam.Napi ötért.
Arra kerestem szinte csak.
10 éve a 600-as Mercim azért a napi 10 000-ért pont 200 kilométert ment.
Mi ez a káröröm feeling??
Mert százszor,ezerszer annyit eltankoltam eddig mint az átlag,akár Édesanyám az ezres Puntójába??
A legmagasabb átírási illetékeket,kötelezőket sőt horror szervízköltségeket bevállalva??
A mostani autóm 15 alatt szóba sem áll velem de 300-zal (amivel az összes ismerősöd összes ismerőse SEM ment még) behörpöl 20 perc alatt egy tank benzint ami 180 liter/óra!
Most kérjek bocsánatot valakitől pironkodva EZEKÉRT?!
Inkább maradok "gyorsulgató menőcsávó".
Megfizettem az árát és teszem folyamatosan.
Ja és a csajom is "beszarásdögös".
Tudod : Jó kocsi - jó nő. Minél gyorsabb annál jobb!!
:p))
Gyorsulgató menőcsávó=Golf2, Swift 1.0, leon 1.4i..
300-at naponta átélem ha kisüt a nap R1 4 Life!!!!
Amúgy jó kocsi/motor=csaj a diszkóból akire rámutatsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!