Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Észrevetted, hogy mióta drága...

Észrevetted, hogy mióta drága a benzin azóta eltűntek a gyorsulgató menőcsávók? :D

Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol élsz, felénk nem tűntek el, inkább egyre több van...
2011. máj. 4. 16:25
 2/8 Bányai Károly ***** válasza:
Nálunk is megvannak. Az erdőt meg szétcrossmotorozzák. Szerintem pont az ilyen gyökereknek lesz még pénze benzinre, amikor a rendes ember már másra költi.
2011. máj. 4. 16:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Gyorsjelentés: az M2-n még megvannak!
2011. máj. 4. 16:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor rossz helyen nézelődök.. :)
2011. máj. 4. 16:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Észrevetted hogy nem tüntek el az alkoholisták , nem tüntek el a drogos menőcsávok?

nem értem mért zavar téged hogy más benzinre költ. ráadásul az alkoholisták a cigisek és a drogosok is pénzbe van az államnak vagyis a dolgoó embereknek. mert az elvono nem ingyenes, a rákos betegek gondozás se ingyenes szóval nagyon unalmas már eza téma gondolj ki valami újabbat.

2011. máj. 4. 17:52
 6/8 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 16:28 - Szét crossmotorozzák az erdőt. Ez sért. ÉS amúgy nem menőcsávó, hanem benzinvérű. Nem mindegy. Én szakadt nadrágban járok, olajos vagyok, nem cigizek, ha bulizok is csak sörözök és igenis qrvára letiltatom a mocskos suzukim egyesben a városban. Ha nem tetszik, meg lehet csókolni a redvás olajszűrőmet.
2011. máj. 6. 01:11
 7/8 anonim ***** válasza:

20 éve huszonévesen 560 SEL Mercit tankoltam.Napi ötért.

Arra kerestem szinte csak.

10 éve a 600-as Mercim azért a napi 10 000-ért pont 200 kilométert ment.

Mi ez a káröröm feeling??

Mert százszor,ezerszer annyit eltankoltam eddig mint az átlag,akár Édesanyám az ezres Puntójába??

A legmagasabb átírási illetékeket,kötelezőket sőt horror szervízköltségeket bevállalva??

A mostani autóm 15 alatt szóba sem áll velem de 300-zal (amivel az összes ismerősöd összes ismerőse SEM ment még) behörpöl 20 perc alatt egy tank benzint ami 180 liter/óra!

Most kérjek bocsánatot valakitől pironkodva EZEKÉRT?!

Inkább maradok "gyorsulgató menőcsávó".

Megfizettem az árát és teszem folyamatosan.

Ja és a csajom is "beszarásdögös".

Tudod : Jó kocsi - jó nő. Minél gyorsabb annál jobb!!

:p))

2011. máj. 6. 20:39
 8/8 A kérdező kommentje:

Gyorsulgató menőcsávó=Golf2, Swift 1.0, leon 1.4i..

300-at naponta átélem ha kisüt a nap R1 4 Life!!!!

Amúgy jó kocsi/motor=csaj a diszkóból akire rámutatsz..

2011. máj. 6. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!