Autósok! Drága a benzin? Tényleg? Azta! Mégis tele van a főváros /is/ dugókkal hogy sokszor mozdulni se lehet az autóktól! Szerintem meg ha drága lenne nem menne mindenki autóval szarni.
Előre leszögezem, hogy vidéken lakom és Pestre járok dolgozni, így ennek tudatában válaszolok!
Igen, marha drága, de egyszerűen a magyar tömegközlekedés egyenlő a nullával.
A BKV járművei koszosak, késnek, sokszor fűtés sincs, fertő az egész, ráadásúl még drága is.
A MÁV a másik, épp néztem a múlt héten a menetrendet, ha minden nap egy fél órás átlag késést mondok, akkor nem túlzom el a dolgot, elég kellemetlen a -10 C ban várni, ráadású ennyi pénzért.
Végezetül azt mondom, hogy nekem megéri azt a pár ezer forint pluszt, hogy autóval menjek, kényelemben, melegben és tisztaságban háztól házig.
LoL kérdező! :D
Te kész vagy. Menyi az intellingenciád, hogy nem fogtad fel mit írtam neked? :) 70 felett van azért? Egyél csak zsemlét, igazad van, az nem drágul a benzinnel... Szerencsétlen...
Miből gondolod hogy a sok autós lusta disznó? Mi van ha mindenkinek muszáj a kocsit használni?
Te magad is kocsival jársz,akkor te is lusta vagy ezek szerint..Miért gondolod,hogy bárkit megszólhatsz ezért??
Nekem nincs autóm,nincs jogsim,így minden nap tömegközlekedési járművel járok.Mégsem fikázom egyik autóst sem,mert nem tudhatom miért így közlekedik..
Amíg végleg félre nem teszed az autódat,amíg nem kezdesz te is a BKV-val járni addig inkább fogd be a szád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!